Megszólalt a súlyos műtéten átesett Mészöly Kálmán

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
betegség műtét fogyás Mészöly Kálmán egészség labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészöly Kálmán, a Vasas legendás labdarúgója és edzője túl van a súlyos műtéten, és immár az otthonában lábadozhat.

„Nem volt étvágyam, és bizony alaposan lefogytam. Eltűntek az izmok a lábamról, de most újra mozogni kezdek. Vissza kell nyerni az erőmet, az életkedvemet. Szerencsére gyógyszert sem kell szednem, ellenben egy étrendkiegészítőt igen. Csodálatos, hogy végre itthon lehetek. Újra van étvágyam, szép lassan talán megint a régi leszek, ám nem csak ezért szurkolok, hanem a Vasas bennmaradásáért is..." - írja a Nemzeti Sport.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Nem nyomoz a rendőrség Avicii halála ügyébenhttp://www.life.hu/drlife/20180422-nem-nyomoz-a-rendorseg-avicii-28-eves-dj-halala-ugyeben-nem-tortent-gyilkossag.htmlA 28 éves Aviciit pénteken találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban. Azóta két igazságügyi orvosszakértői vizsgálatot is elvégeztek, ezt követően közölték, hogy biztosan nem történt gyilkosság. A sikeres dj-t az egész zenészvilág gyászolja. Dr. Life--Tovább romlott a rákos Terry Black állapotahttp://www.life.hu/drlife/20180418-tovabb-romlott-a-rakos-terry-black-allapota-gyenge-es-rosszul-van.htmlTerry Black kétszer küzdött meg a mellrákkal, egyszer a végbélrákkal és egyszer a tüdőrákkal. Most úgy érzi, már nincs sok hátra. Olyannyira rosszabbodott a helyzete, hogy ismét vissza kellett mennie a kórházba. Legyengült, folyamatos rosszullétek gyötrik.Dr. Life--Elhúzódó, lázas betegség után derült ki, hogy Caramel kislánya, Szofi leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20180418-igy-derult-ki-hogy-caramel-kislanya-szofi-leukemias.htmlCaramel és felesége közösségi oldalaikon tudatták: kislányuk, Szofi leukémiás. Azóta kiderült, miként tudták meg a sokkoló diagnózist. Dr. LifeOrigoRónai Egon üzent a szívbeteg Boros Lajosnakhttp://www.life.hu/drlife/20180330-ronai-egon-uzent-a-szivbeteg-boros-lajosnak-a-facebookon.htmlKomoly szívbetegséggel küzd Boros Lajos. A rádióst műteni kell, de az orvosok a beavatkozást csak azután tudják elvégezni, ha Lali király szervezete megerősödött. Rónai Egon a Facebookon írt neki nyílt levelet. Dr. Life--Megkezdődött a nyári időszámításhttp://www.life.hu/drlife/20180325-megkezdodott-a-nyari-idoszamitas-hajnali-2-kor-3-orara-kellett-allitani-az-orakat.htmlHajnali 2-kor 3 órára kellett állítani az órákat, így aki vasárnap dolgozik, egy órával kevesebbet alhatott. Dr. Life--Megrázó vallomást tett Tahi Tóth László özvegyehttp://www.life.hu/drlife/20180324-megrazo-vallomast-tett-tahi-toth-laszlo-ozvegye-a-szinesz-halalarol.htmlKárászy Szilvia a Bestnek mesélt Tahi Tóth László haláláról. Dr. LifeFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.