Polgár Tünde egészségügyi probléma miatt költözött haza Amerikából

luxus Smaltig Dalma nőgyógyász Köllő Babett Yvonne Dederick mióma Vasvári Vivien Csősz Boglárka Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplői babaváró bulin vettek részt, hiszen két kismama is van a csapatban. Ugyan Vasvári Vivien kisbabája a felvétel óta már megszületett, Smaltig Dalma még mindig várandós. Az összejövetelen Polgár Tünde elárulta, miért költöztek haza Amerikából. 

Babaváró bulin voltak a Feleségek luxuskivitelben szereplői. Smaltig Dalma és Vasvári Vivien, a két kismama rendezték az összejövetelt. Vivien egyébként a felvétel óta már világra hozta második gyermekét.

A buli - mint általában a luxusfeleségeknél - most sem zajlott zökkenőmentesen. Szóbal került egy kérdés, amely már régóta foglalkoztatja többségüket: faggatóztak Polgár Tünde és családja Amerikából Magyarországra költözésének okáról.

"Amikor terhes lettem, a gyerek mellett kialakult egy mióma, amiről az ember először azt gondolja, hogy nem egy nagy dolog. De, amikor pár év alatt kialakul a harmadik is, és közlik veled, hogy akkor most viszik a méhed, nem leszel boldog" - osztotta meg történetét barátnőivel Polgár Tünde.

Mint mondta: sok orvost és intézményt végig járt az elmúlt 10 évben, hormonkezeléseket kapott. Magyarországon sikerült találnia egy orvost, aki megpróbálja más módon megmenteni a méhét. Azt is elmondta a műsorban, hogy nem volt könnyű beszénie erről, de ha eléri, hogy csak eggyel több nő menjen szűrésre, már megérte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.