Egészségi állapotáról vallott Balázs Fecó

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
szívbetegség Balázs Fecó koncert énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Fecónak közel 20 éve kezdődtek szívproblémái. A 67 éves énekes most elárulta, hogy érzi magát jelenleg.

Balázs Fecó az ATV Esti Frizbi című műsorának vendége volt, ahol elárulta, hogy érzi mostanában magát.

Köszönöm szépen, egy kicsit javult a helyzet, és úgy néz ki, hogy garanciális vagyok, ezt mondják." – idézi az énekes szavait a Blikk.

Balázs Fecó javában készül a Korál nagykoncertre Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Balázs Fecónak közel 20 éve jelentkeztek először szívproblémái.

1995-ben, amikor még évi 300-400 koncertet adtunk, és még dohányos voltam, akkor volt egy infarktusom és utána egy bypassműtétem." – mesélte, majd hozzátette, azóta egészséges életmódot folytat, rendszeresen jár kontrollra, és javában készül a 40 éves jubileumi Korál nagykoncertre. „Nem ez lesz az utolsó koncert, mi még nem búcsúztunk el!"

„Én nem tekintek magamra betegként, azt szoktam mondani, hogy van egy diagnózisom"http://www.life.hu/drlife/20180425-vagy-dunanak-megyek-vagy-megtanulok-egyutt-elni-az-sm-mel-melinda-tortenete.htmlMelinda egy tizenegy éves fiú édesanyja, 2016 decemberében jelentkeztek nála először olyan testi tüneteket, amelyeket ő sem tudott mire vélni. Akkoriban egy szállodában dolgozott és gyakran érezte, hogy erőtlen, volt, hogy minden előjel nélkül összeesett. A diagnózisra azonban még hónapokig kellett várnia... Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoA családi közlemény szerint Avicii öngyilkos lehetetthttp://www.life.hu/drlife/20180426-a-csaladi-kozlemeny-szerint-avicii-ongyilkos-lehetett-nem-birta.htmlNéhány nappal ezelőtt hunyt el Avicii, a világ egyik leghíresebb dj-je. Úgy tűnik, öngyilkos lett... Dr. Life--3D nyomtató segítségével készítettek szemüveget egy kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20180426-3d-nyomtato-segitsegevel-keszitettek-szemuveget-egy-kislanynak-betegseg.html3D nyomtató segítségével készítettek szemüveget egy ritka betegégben szenvedő kislánynak. Dr. Life--23 évesen egy csecsemő testében él az indiai férfihttp://www.life.hu/drlife/20180426-23-evesen-egy-csecsemo-testeben-el-az-indiai-ferfi-manpreet-singh.htmlEgy rejtélyes betegség következtében egy csecsemő testében él egy 23 éves férfi. Dr. Life--Az amerikai Tia Freeman a Youtube segítségével adott életet gyermekének egy szállodábanhttp://www.life.hu/drlife/20180426-az-amerikai-tia-freeman-a-youtube-segitsegevel-adott-eletet-gyermekenek.htmlA 22 éves amerikai Tia Freeman törökországi nyaralása alatt szülte meg gyermekét a szállodai szobájában. Előtte azért megnézte Youtube-on, hogyan is kell ezt csinálni. Dr. LifeOrigoEgy Parkinson-kóros férfi agyműtétét közvetítették élőben a pécs klinikáról: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180426-egy-parkinson-koros-ferfi-agymutetet-kozvetitettek-eloben-a-pecs-klinikarol-video-18.htmlA most 43 éves Karácsony István motorozás közben vette észre, hogy bal lába magától remeg. Később Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. A pécsi Idegsebészeti Klinikán csütörtökön élőben közvetítették a műtéte egy részét. Az operáció közben a férfi ébren volt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.