Tumorral volt terhes egy nő: csaknem belehalt

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com -
betegség ikrek baba terhes tumor rák ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leanne Crawley kisfia születése után hat héttel került a kórházba, kiderült, hogy egy fel nem fedezett terhesség tumort hozott létre szervezetében.

Leanne Crawley bízott benne, élete legjobb időszaka jön, miután világra jött kisfia, Louee, ám hat héttel a szülés után váratlanul kórházba került. Ott közölték vele az orvosok, hogy eredetileg ikreket várt volna, tehát volt egy „rejtett" terhessége, ami egy gyorsan terjedő daganatot okozott nála. A rák a veséjére is átterjedt, ami miatt nagyon erős, 5 hónapig tartó kemoterápiás kezelésre volt szüksége, 20-szor kapott vérátömlesztést és egy egész hónapot kórházban kellett tölteni.

Szerencsére az immár négygyermekes családanya ma már teljesen egészséges, szörnyű emlékére érthető módon nem szívesen emlékszik vissza.

Furcsán hangzik, de Louee ikertestvére meg is ölhetett volna mindkettőnket" – mesélte a nő.

Leanne Crawley és kisfia ma már szerencsére teljesen jól vannak Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com
„Én nem tekintek magamra betegként, azt szoktam mondani, hogy van egy diagnózisom"http://www.life.hu/drlife/20180425-vagy-dunanak-megyek-vagy-megtanulok-egyutt-elni-az-sm-mel-melinda-tortenete.htmlMelinda egy tizenegy éves fiú édesanyja, 2016 decemberében jelentkeztek nála először olyan testi tüneteket, amelyeket ő sem tudott mire vélni. Akkoriban egy szállodában dolgozott és gyakran érezte, hogy erőtlen, volt, hogy minden előjel nélkül összeesett. A diagnózisra azonban még hónapokig kellett várnia... Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoA családi közlemény szerint Avicii öngyilkos lehetetthttp://www.life.hu/drlife/20180426-a-csaladi-kozlemeny-szerint-avicii-ongyilkos-lehetett-nem-birta.htmlNéhány nappal ezelőtt hunyt el Avicii, a világ egyik leghíresebb dj-je. Úgy tűnik, öngyilkos lett... Dr. Life--3D nyomtató segítségével készítettek szemüveget egy kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20180426-3d-nyomtato-segitsegevel-keszitettek-szemuveget-egy-kislanynak-betegseg.html3D nyomtató segítségével készítettek szemüveget egy ritka betegégben szenvedő kislánynak. Dr. Life--23 évesen egy csecsemő testében él az indiai férfihttp://www.life.hu/drlife/20180426-23-evesen-egy-csecsemo-testeben-el-az-indiai-ferfi-manpreet-singh.htmlEgy rejtélyes betegség következtében egy csecsemő testében él egy 23 éves férfi. Dr. Life--Az amerikai Tia Freeman a Youtube segítségével adott életet gyermekének egy szállodábanhttp://www.life.hu/drlife/20180426-az-amerikai-tia-freeman-a-youtube-segitsegevel-adott-eletet-gyermekenek.htmlA 22 éves amerikai Tia Freeman törökországi nyaralása alatt szülte meg gyermekét a szállodai szobájában. Előtte azért megnézte Youtube-on, hogyan is kell ezt csinálni. Dr. LifeOrigoEgy Parkinson-kóros férfi agyműtétét közvetítették élőben a pécs klinikáról: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180426-egy-parkinson-koros-ferfi-agymutetet-kozvetitettek-eloben-a-pecs-klinikarol-video-18.htmlA most 43 éves Karácsony István motorozás közben vette észre, hogy bal lába magától remeg. Később Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. A pécsi Idegsebészeti Klinikán csütörtökön élőben közvetítették a műtéte egy részét. Az operáció közben a férfi ébren volt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.