Koncz Zsuzsa eltitkolta műtétjét Cipő halálának idején

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
halál műtét Koncz Zsuzsa Cipő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akarta Koncz Zsuzsa, hogy kiderüljön, műtéten esett át. Cipő halálakor ágyhoz volt kötve az énekesnő, a mentőt is elutasította, nehogy valaki megtudja, mi történik vele. 

Koncz Zsuzsa életéről nemrégiben könyv jelent meg Album címmel, amelyben az énekesnő néhány magánéleti titokról is lerántja a leplet. A Bors lett figyelmes arra, hogy egy komoly műtétet is eltitkolt a nyilvánosság elől. Ez akkor történt, amikor Cipő meghalt.

Koncz Zsuzsa mindig vigyázott, hogy magánélete ne legyen téma a sajtóban Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

"Én határozottan vágytam erre. Felmerült, hogy mentővel hozzanak haza a bokaműtét után, de azt mondtam: jaj, csak azt ne! Nem akartam, hogy ez beszédtéma legyen. Éppen ezért borzasztóan megviselt, ahogy a sajtó állandóan napirenden tartotta a Cipővel történteket, a kórházba kerüléstől egészen az utolsó pillanatig. Szomorú volt ezt látni, ettől még jobban megrázott az egész" - árulta el a könyvben Koncz Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.