Visszatért Szabó Zsófi komoly betegsége, az inzulinrezisztencia

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook -
betegség Szabó Zsófi inzulinrezisztencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmódváltás, gyógyszeres kezelés és szigorú orvosi felügyelet vár Szabó Zsófira. A Story Extra műsorvezetője már azt hitte meggyógyult, de visszatért inzulinrezisztenciája - írja a Blikk.

A 29 éves műsorvezető a betegsége miatt nem tudott sokáig teherbe esni, és most, hogy befejezte a szoptatás, a kór visszatért, mindent kezdhet előről.

"Sajnos, visszatért a betegségem, és azért beszélek erről, mert rengetegen járnak hozzám hasonló cipőben. Egyszer már sikerült legyűrnöm az inzulinrezisztenciát, és tünetmentes lettem. Tehát van remény, magam is ebből merítek erőt, mert tudom, hogy megint sikerül elérnem a tünetmentes állapotot" - mondta Zsófi Blikknek.

Szabó Zsófi betegsége visszatért Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook


Zsófi a terhessége előtt teljes kivizsgálláson esett át, akkor derült fény a betegéségre. Az orvosa beállította a gyógyszereket és szigorú diétát írt elő. A fiatal anyuka tünetmentes lett, azt mondja, sosem volt még olyan jó formában, mint akkor. Aztán megszületett a kisfia, Mendel, és a szoptatás miatt felborult a diéta.

"Szerettem volna Mendelt minél tovább szoptatni, ezért nem akartam megvonni a szervezetemtől semmit, amit kívánok. Azóta viszont újra rossz a közérzetem. Teljes életmódváltás, gyógyszeres kezelés, kitartás és egy nagy adag elhatározás. Nincs csaló nap, nincs kifogás. A cukorbetegség a tét és a meddőség, ez nem játék! Én azt ajánlom, hogy ilyen esetben mindenki konzultáljon az orvosával, mert minden szervezet más. Kinek több, kinek kevesebb mozgásra van szüksége, és a diéta is eltérő lehet" - mondta Zsófi.

Kulka János búcsúzik a színészettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kulka-janos-bucsuzik-a-szineszettol.htmlA Bors úgy tudja, hogy az ország egyik kedvenc színésze, Kulka János nem vállal több szerepet. Kulka maga döntött így.TV + Sztárok--Berki Krisztián anyukája elárulta, mit szólt a herevasaláshozhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-berki-krisztian-anyukaja-elarulta-mit-szolt-a-herevasalashoz.htmlBerki Krisztián anyukájával együtt vett részt a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorban, ahol az édesanyja elárulta, mit gondolt arról, hogy fia kivasaltatta a heréjét.TV + SztárokOrigoKét korábbi testőre pereli Johnny Deppet, drogszállításra is utasította őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180502-ket-korabbi-testore-pereli-johnny-deppet-drogszallitasra-is-utasitotta-oket.htmlKét korábbi testőre, Eugene Arreola és Miguel Sanchez perelik Johnny Deppet többek között azért, mert nem fizette ki túlórapénzüket és arra kérte őket, hogy szállítsanak drogot. A színész egyelőre még nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Gáspár Evelin szexi dekoltázst mutatott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-gaspar-evelin-szexi-dekoltazst-mutatott-kozossegi-oldalan.htmlCsodálakos átalakuláson ment át Gáspár Evelin, formába hozta magát, rendszeresen posztol arról, mennyit sportol. Most azonban szexi, dekoltázst villantó ruhában pózolt. TV + SztárokOrigoÖnértékelési problémáiról vallott Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20180502-onertekelesi-problemairol-vallott-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi őszintén bevallotta követőinek a közösségi oldalon, hogy bizony ő sem mindig érzi jól magát a bőrében. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó állatorvosi asszisztensként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-keresztes-ildiko-allatorvosi-asszisztenskent-dolgozik-karrier.htmlKevesen tudják Keresztes Ildikóról, hogy énekesi karrierje mellett állatorvosi asszisztensként dolgozik. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.