Székhelyi József állapotáról nyilatkozott: még nincs jól a tüdőrákkal küzdő színész

Forrás: Origo -
színész tüdőrák kemoterápia Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József fél éve küzd a tüdőrákkal, és bár a kezelések hatásosak, még nincs jól a színész.

Fél éve diagnosztizálták Székhelyi Józsefnél a tüdőrákot, azóta küzd a gyilkos kór ellen a színész. Rengeteget szenvedett, kemoterápiát kapott, és ugyan a kezelések hatásosnak bizonyultak, a dagantok folyamatosan eltűnnek a szervezetéből, még most sincs jól: légszomjjal küzd, és egyéb panaszai vannak, melyek mind a kemoterápia mellékhatásai.

Székhelyi József még nincs jól Forrás: Origo

Teljesen változó, sosem tudom előre, hogy mit nem bír a gyomrom.

Borsnak

Komonyi Zsuzsit leterítette a lábáról egy vírus: le kellett mondania fellépéséthttp://www.life.hu/drlife/20180504-komonyi-zsuzsit-leteritette-a-labarol-egy-virus-le-kellett-mondania-fellepeset.htmlKomonyi Zsuzsi 18 éve van a pályán, de eddig még egyetlen egyszer sem kellett elmondania fellépést. Nemrég azonban olyan beteg lett, hogy fel sem tudott kelni az ágyból. Dr. LifeOrigoEgy egészséges és egy rákos tüdő működéséről osztott meg videót egy nővér: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180503-egy-egeszseges-es-egy-rakos-tudo-mukodeserol-osztott-meg-videot-egy-nover.htmlAmanda Eller kórházi nővér megosztott egy videót, melyben két emberi tüdőn mutatják be a szerv működését. Az egyik egy egészséges emeri tüdő volt, egy másik pedig egy olyan rákbetegé volt, aki 20 évig napi egy csomag cigarettát szívott el. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterÁlorvos csalta ki a magyar gerincbeteg magyar fiú műtétjére szánt pénzt, gyűjtést rendeznekhttp://www.life.hu/drlife/20180503-alorvos-csalta-ki-a-magyar-gerincbeteg-fiu-mutetjere-szant-penzt-gyujtest-rendeznek.htmlGerincbetegséggel született a 10 éves Rikárdó. Édesanyja, Bakonyi Hajnalka pert nyert a kórház ellen, ahol nem vették észre a terhesség alatt, hogy baj van. Az így kapott összeget amerikai kezelésre szánták volna, azonban a pénzt egy csalónak utalták el. Dr. LifeOrigoDavid Goodall eutanáziáért utazik Svájcba, 104 évesen már nem boldoghttp://www.life.hu/drlife/20180503-david-goodall-eutanaziaert-utazik-svajcba-104-evesen-mar-nem-boldog.htmlNem szeretne tovább élni David Goodall 104 éves tudós. Azt mondja, ebben a korban már nem boldog. Hazájában, Ausztráliába azonban tilos az eutanázia, így Svájcba kell utaznia. Dr. Life--Molnár Anikó hormonkezelést kaphttp://www.life.hu/drlife/20180503-molnar-aniko-hormonkezelest-kap-korai-klimax.htmlKiderült, korai klimaxa van Molnár Anikónak, aki orvosai javaslatára most hormonkezelést kap. Dr. LifeOrigoKoncz Zsuzsa eltitkolta műtétjét Cipő halálának idejénhttp://www.life.hu/drlife/20180503-koncz-zsuzsa-eltitkolta-mutetjet-cipo-halalanak-idejen.htmlNem akarta Koncz Zsuzsa, hogy kiderüljön, műtéten esett át. Cipő halálakor ágyhoz volt kötve az énekesnő, a mentőt is elutasította, nehogy valaki megtudja, mi történik vele. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.