A Feleségek luxuskivitelben Dalmája a várandósság végéhez közeledik

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
terhesség Smaltig Dalma vérvétel Feleségek luxuskivitelben kórház várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórházból osztott meg fotót a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Dalma. A kismama vérvételen és CTG vizsgálaton járt. 

Smaltig Dalma, a Feleségek luxuskivitelben egyik kismamája kedden reggel a kórházból posztolt Insta-storyt. Mint megtudható belőle: CTG vizsgálaton és vérvételen járt.

Talán már nem kell sokat várnunk, hogy Vasvári Vivien kisfia után megszülessen az újabb luxusbébi.

Kórházból posztolt Luxus Dalma Forrás: Instagram/Smaltig Dalma

Király Viktor asztmás betegeken segíthttp://www.life.hu/drlife/20180508-kiraly-viktor-asztmas-betegeken-segit-enekeles.htmlKirály Viktornak nem csak remek hangja van, a szíve is nagy, szívesen segít másokon. Sorstársait, légzési nehézségekkel küzdő betegeket is gyakran látogat. Dr. Life--Mellimplantátuma mérgezte éveken át az amerikai nőthttp://www.life.hu/drlife/20180507-mellimplantatuma-mergezte-eveken-at-az-amerikai-not-mellmutet.htmlÉveken át nem tudott rájönni egy brit nő, mitől vannak egészségi problémái, majd kiderült, mellimplantátuma a felelős, mert szervezete nem tudta azt befogadni. Dr. LifeThinkstockCzippán Anettnek nagyon fáj a dereka kisfia emelgetésétőlhttp://www.life.hu/drlife/20180507-czippan-anettnek-nagyon-faj-a-dereka-kisfia-emelgetesetol-segitseg.htmlCzippán Anettnek kisfia emelgetésétől már annyira megfájdult a dereka, hogy leülni és felállni sem tud. Most a közösségi oldalán kért segítséget a többi anyukától. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy kutatás szerint hamarabb halhat meg, aki soha nem iszik alkoholthttp://www.life.hu/drlife/20180507-egy-kutatas-szerint-hamarabb-halhat-meg-aki-soha-nem-iszik-alkoholt.htmlNem feltétlen van jó hatással az egészségünkre, ha soha nem fogyasztunk egy korty alkoholt sem. Egy friss kutatás arra derített fényt, hogy magasabb volt a korai halálozás azok között, akik soha életükben nem ittak szeszesitalt. Dr. Life--A nyárfa szösze nem allergén, csak az orrunkat csiklandozzahttp://www.life.hu/drlife/20180507-a-nyarfa-szosze-nem-allergen-csak-az-orrunkat-csiklandozza.htmlKiderült: a nyárfa magszőre nem allergén, csak csiklandozza az orrunkat. Számtalan más pollenre lehetünk azonban allergiásak, ami miatt folyik az orrunk, tüsszögünk és alig tudunk a szabadban létezni gyógyszerek nélkül. Dr. Life--Új szúnyogfajok jelentek meg Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20180507-uj-szunyogfajok-jelentek-meg-magyarorszagon-csipes.htmlAz utóbbi években három új szúnyogfaj is megjelent Magyarországon, amelyek előszeretettel szívják az ember vérét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.