Maláriás lett Indiában a magyar modell, Bódis Bianka

betegség modell Bódis Bianka India malária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódis Bianka világszerte ismert magyar modell évekig dolgozott Indiában, ahol egyszer ledöntötte lábáról a malária.

Bódis Bianka szépségére és tehetségére hamar felfigyeltek a modellügynökségek és mindössze 18 éves volt, amikor Indiába került. Több száz reklámfotózáson vett részt és tévés műsorokba is bekerült. Karrierje épp szárnyalt, amikor egyik napról a másikra elkezdte rosszul érezni magát.

Komolyan megijedtem. Egy pár nappal a műsor vége után kezdtem érezni, hogy nagyon legyengülök. Lázas lettem és mondtam az orvosnak, mert azt gyanítottam, hogy szerintem maláriám van. Ő szerinte ez elképzelhetetlen volt, csak hajtogatta, hogy nincs maláriám. Másnap azért elmentem vérvételre és ott megállapították, valóban a halálos betegség támadott meg. Ha aznap nem kerülök kórházba, másnap vérátömlesztés várt volna rám, és ki tudja, még mi. Ettől függetlenül, India nagy-nagy szerelmem maradt" – árulta el a Borsnak a modell, aki egy ideje újra Magyarországon él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.