Íme, a legújabb őrület: a homlokukat szabatják át az emberek

"Forrás: Thinkstock " -
műtét plasztikai beavatkozás homlok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek tökéletesség iránti igénye célkeresztbe vette a homlokot: a britek már elkezdték átszabatni a fejüket, hogy kisebbítsék a homlokukat.

Úgy tűnik, az emberek sosem lesznek megelégedve magukkal, mindig újabb és újabb testrészről derül ki, hogy lenne rajta mit alakítani. Ezeket a bizonytalanságokat használják ki a plasztikai sebészek, és extrémebbnél extrémebb átalakításokra is vállalkoznak, hogy kielégítsék az ügyfeleket. A legújabb őrült trend, hogy a homlok méretét kisebbítik a britek.

Homlokukat kisebbítik a britek "Forrás: Thinkstock "

Az, aki úgy érzi, hogy túl magas a homloka, túl sok látszik belőle, ma már befizethet egy "alacsonyító" műtétre. A beavatkozás 6500 fontba, vagyis körülbelül 2 millió 200 ezer forintba kerül - írja a Daily Star. A műtét során a fej bőrét húzzák lejjebb, a felesleges homlokbőrt pedig kimetszik, ezzel akár 3 centivel is kisebbíthető a homlok mérete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.