Cinthya Dictator nyirokrákja bármikor kiújulhat: háromhavonta jár kontrollra

Forrás:cinthyadictator/Instagram -
nyirokrák Cinthya Dictator Kontroll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictatornál öt évvel ezelőtt diagnosztizáltak nyirokrákot. Bár akkor sikeresnek bizonyult a beavatkozás és a sugárkezelés, sosem nyugodhat meg teljesen. Ő maga mesélte el, miért.

A külsejével üriási feltűnést keltő celeblány elmesélte, hogy bármikor kiújulhat nála a daganat, így háromhavonta orvoshoz jár és betartja az egészséges életmódot.

Cinthya Dictator Forrás:cinthyadictator/Instagram

"A nyirokdaganatnál az a probléma, hogy bárhol feltűnhet a testemben, ezért közel öt évvel a diagnózis után is háromhavonta járok kontrollra. Leginkább a lágyrészeimet és a tüdőmet szokták vizsgálni, mert ezeknél a testrészeknél a legnagyobb esélye annak, hogy esetleg újra feltűnjön a betegség. Az egész életemet leélhetem megfelelő kontroll mellett, betartva az orvosom által előírt egészséges életmódot, ám hivatalosan sosem gyógyulok meg a rákból. Szerencsére tünetmentes vagyok és igyekszem mindent megtenni, hogy így is maradjon" - mesélte a Borsnak az extrém külsejéről elhíresült Dictator.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.