Caramel először nyilatkozott azóta, hogy kiderült, kislánya leukémiás: ilyen most az életük

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Caramel leukémia család zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel először nyilatkozott azóta, hogy kislánya betegségét diagnosztizálták. A zenész elmondta, nem akar részleteket elárulni gyermeke állapotáról, hiszen ez egy hosszú folyamat, de hálás minden támogatásért.

Caramel és felesége április végén jelentették be, hogy kislányuk leukémiás. Azóta nem adnak hírt gyermekük állapotáról, és nem véletlenül. Bár hálás a sok aggódó üzenetért, egyelőre nem akarnak konkrétumokat elárulni, hiszen ők maguk sem tudják még, mi lesz. Ettől függetlenül hálás a sok aggódó üzenetért.

Caramel először nyilatkozott a betegségről Fotó: Polyák Attila - Origo

Rengeteg támogatást kapok a barátaimtól és a rajongóktól is,

AC News-nak

Szerencsére a zenét továbbra is szeretem, és szívesen adok az embereknek a dalaimon keresztül.

3 furcsa dolog, amit akkor tapasztalsz, ha várandós vagyhttp://www.life.hu/drlife/20180531-3-furcsa-dolog-amit-akkor-tapasztalsz-ha-varandos-vagy.htmlAz állapotos nők teste rengeteg változáson megy keresztül, persze ezeket nem lehet általánosítani, hiszen mindenki teste más. Vannak azonban néhány furcsa dolgok, amelyeket az várandós nők tapasztalhatnak. Dr. LifeOrigoPásztor Erzsinek le kellett mondani szerepeit, kezeléseken esett áthttp://www.life.hu/drlife/20180531-pasztor-erzsinek-le-kellett-mondani-szerepeit-kezeleseken-esett-at.htmlLe kellett mondania színházi szerepeit Pásztor Erzsinek, gondjai akadtak ízületeivel, kezeléseken esett át. Mint mondta: a nyári pihenő után visszatér a színpadra, addig élvezi a nagymama szerepet. Dr. Life--Vallomás egy sztómazsákkal élő gyönyörű nővértőlhttp://www.life.hu/drlife/20180530-vallomas-egy-sztomazsakkal-elo-gyonyoru-novertol-ibs.htmlEgy sztómazsákkal élő fiatal svéd nővér küzd azért, hogy végre leszámoljon sorstársai megbélyegzésével. Dr. LifeOrigoÚjabb műtétre készül a saját lábát megoperáló rokkantnyugdíjas férfihttp://www.life.hu/drlife/20180530-ujabb-mutetre-keszul-a-sajat-labat-megoperalo-rokkantnyugdijas-ferfi.htmlSaját lábából műtött ki vérrögöt Seres István nagyatádi rokkantnyugdíjas néhány évvel ezelőtt. Most azonban újabb problémája támadt, az orvosok egy zsírcsomót találtak a hasában, fontolgatja, hogy ezt a beavatkozást is saját kezébe veszi. Dr. Life--Ezek az ételek okozzák a szellentést és a kellemetlen szagothttp://www.life.hu/drlife/20180529-ezek-az-etelek-okozzak-a-szellentest-es-a-kellemetlen-szagot.htmlA legtöbb ember kínosnak érzi a szellentést, azonban szembesülnünk kell vele, hogy ez egy természtes folyamat, ami minden embernél lejátszódik napi 5-15 alkalommal. De vajon, mi okozza? Dr. LifeThinkstockElválaszthatatlan barátok lettek a Down-szindrómás babákhttp://www.life.hu/drlife/20180528-elvalaszthatatlan-baratok-lettek-a-down-szindromas-babak.htmlEgymásra talált két Down-szindrómás baba: a kétesztendős Cutler és Clara egyszerűen imádják egymást. Szüleik közös Instagram-oldalt is indítottak a számukra, ahol bárki figyelemmel követheti fejlődésüket. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.