Kiműtötték Tücsi bölcsességfogait: nagyon bedagadt az arca

Tücsi bölcsességfog arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi nem csak akkor mutatja meg magát, amikor tökéletesen néz ki, feldagadt fejjel is posztol.

Tücsi nem az a celeb, aki csak akkor mutatja magát, amikor tökéletesen néz ki. Instagram-oldalán akkor is popsztol, ha nem hibátlan. Nemrég például feldagadt fejjel is készített fotót, és persze közzé is tette. Azt is elárulta, hogy miért néz ki így: kiműtötték két bölcsességfogát is. Ez azonban nem tántorítja el attól, hogy posztoljon!

Kiműtötték Tücsi bölcsességfogait Forrás: Instagram/Tücsi
Pásztor Erzsinek le kellett mondani szerepeit, kezeléseken esett áthttp://www.life.hu/drlife/20180531-pasztor-erzsinek-le-kellett-mondani-szerepeit-kezeleseken-esett-at.htmlLe kellett mondania színházi szerepeit Pásztor Erzsinek, gondjai akadtak ízületeivel, kezeléseken esett át. Mint mondta: a nyári pihenő után visszatér a színpadra, addig élvezi a nagymama szerepet. Dr. Life--Vallomás egy sztómazsákkal élő gyönyörű nővértőlhttp://www.life.hu/drlife/20180530-vallomas-egy-sztomazsakkal-elo-gyonyoru-novertol-ibs.htmlEgy sztómazsákkal élő fiatal svéd nővér küzd azért, hogy végre leszámoljon sorstársai megbélyegzésével. Dr. LifeOrigoÚjabb műtétre készül a saját lábát megoperáló rokkantnyugdíjas férfihttp://www.life.hu/drlife/20180530-ujabb-mutetre-keszul-a-sajat-labat-megoperalo-rokkantnyugdijas-ferfi.htmlSaját lábából műtött ki vérrögöt Seres István nagyatádi rokkantnyugdíjas néhány évvel ezelőtt. Most azonban újabb problémája támadt, az orvosok egy zsírcsomót találtak a hasában, fontolgatja, hogy ezt a beavatkozást is saját kezébe veszi. Dr. Life--Ezek az ételek okozzák a szellentést és a kellemetlen szagothttp://www.life.hu/drlife/20180529-ezek-az-etelek-okozzak-a-szellentest-es-a-kellemetlen-szagot.htmlA legtöbb ember kínosnak érzi a szellentést, azonban szembesülnünk kell vele, hogy ez egy természtes folyamat, ami minden embernél lejátszódik napi 5-15 alkalommal. De vajon, mi okozza? Dr. LifeThinkstockRémisztően sovány Tara Reid: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180529-remisztoen-sovany-tara-reid-foto.htmlTara Reid továbbra is sokkolóan vékony. Rajongóit ezúttal friss fotójával döbbentette meg. Dr. Life--Várkonyi Andrea nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20180529-varkonyi-andrea-nagyon-beteg.htmlCsúnya betegséget kapott el Várkonyi Andrea: gégegyulladásban szenved. Dolgozni sem tudott, mert teljesen elment a hangja.Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.