Orbán Józsi szépen gyógyul, új dalokat is ír

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
betegség 100 Folk Celsius rák (betegség) Orbán József gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok szerint meggyógyult Orbán Józsi, ő még nem érzi magát elég erősnek. Barátja segít neki a gyógyulásban.

"Nem akarok panaszkodni, mert jól megy a sorom. A szeretteim mellettem vannak, főznek rám mindennap, ráadásul Benkő Balázs barátom is támogat, igazi hajcsárként, és naponta levonszol sétálni, nem engedi, hogy teljesen ellustuljak. Nemigen van étvágyam, de a sertéshúst szívesen eszem, és egy pohár sör is legurul néha" - mondta a Blikknek Orbán Józsi, akinél ősszel diagnosztizáltak tüdő- és agydaganatot, most pedig az orvosok megállapították, hogy meggyógyult.

Orbán Józsihoz barátnője is visszatért Forrás: ATV/Esti Frizbi

A legendás zenész azt mondja, még nem érzi magát erősnek, de rendszeresen gyógytornázik és szobabiciklizik.

"Muszáj mozognom, még akkor is, ha sokszor nehezemre esik! Húszféle gyógyszert szedek, amelyek sokszor kedvetlenné és erőtlenné tesznek, de próbálom megerőltetni magam. Az utóbbi hónapokban kilenc dalt írtam, szeretném őket mihamarabb előadni a közönségemnek, de egyelőre nem érzek hozzá elég energiát, hogy színpadra álljak" - mondta a lapnak a zenész, aki szerencsésnek érzi magát, hogy ennyien támogatják.

Vallomás egy sztómazsákkal élő gyönyörű nővértőlhttp://www.life.hu/drlife/20180530-vallomas-egy-sztomazsakkal-elo-gyonyoru-novertol-ibs.htmlEgy sztómazsákkal élő fiatal svéd nővér küzd azért, hogy végre leszámoljon sorstársai megbélyegzésével. Dr. LifeOrigoÚjabb műtétre készül a saját lábát megoperáló rokkantnyugdíjas férfihttp://www.life.hu/drlife/20180530-ujabb-mutetre-keszul-a-sajat-labat-megoperalo-rokkantnyugdijas-ferfi.htmlSaját lábából műtött ki vérrögöt Seres István nagyatádi rokkantnyugdíjas néhány évvel ezelőtt. Most azonban újabb problémája támadt, az orvosok egy zsírcsomót találtak a hasában, fontolgatja, hogy ezt a beavatkozást is saját kezébe veszi. Dr. Life--Ezek az ételek okozzák a szellentést és a kellemetlen szagothttp://www.life.hu/drlife/20180529-ezek-az-etelek-okozzak-a-szellentest-es-a-kellemetlen-szagot.htmlA legtöbb ember kínosnak érzi a szellentést, azonban szembesülnünk kell vele, hogy ez egy természtes folyamat, ami minden embernél lejátszódik napi 5-15 alkalommal. De vajon, mi okozza? Dr. LifeThinkstockRémisztően sovány Tara Reid: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180529-remisztoen-sovany-tara-reid-foto.htmlTara Reid továbbra is sokkolóan vékony. Rajongóit ezúttal friss fotójával döbbentette meg. Dr. Life--Várkonyi Andrea nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20180529-varkonyi-andrea-nagyon-beteg.htmlCsúnya betegséget kapott el Várkonyi Andrea: gégegyulladásban szenved. Dolgozni sem tudott, mert teljesen elment a hangja.Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoElválaszthatatlan barátok lettek a Down-szindrómás babákhttp://www.life.hu/drlife/20180528-elvalaszthatatlan-baratok-lettek-a-down-szindromas-babak.htmlEgymásra talált két Down-szindrómás baba: a kétesztendős Cutler és Clara egyszerűen imádják egymást. Szüleik közös Instagram-oldalt is indítottak a számukra, ahol bárki figyelemmel követheti fejlődésüket. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.