Ördög Nóra és Nánási Pál kutyájának lábát amputálni kellett

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
kutya daganat Nánási Pál amputáció Ördög Nóra amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családtagnak számít Pityu, a kutya Ördög Nóra és Nánási Pál családjában. Legutóbbi videójukban arról meséltek, hogy kedvencük egyik lábát amputálni kellett, daganatot találtak rajta. 

Egy masszív daganatot találtak Ördög Nóra és Nánási Pál kutyájának, Pityunak a lábán. A pár videóban mesélt arról, hogy küzdöttek meg a nehézségekkel, hiszen kedvencük egyik lábát amputálni kellett.

Pityu bal első lábát kellet levenni, de már megtanult járni, futni a nehézségek ellenére. A vizsla kemoterápián van túl, jelenleg is gyógyszereket kap.

Nóráék úgy vélik, hogy az elfogadás és az empátia szempontjából ez egy nagy lecke volt például a gyermekeiknek, akiknek el kellett magyarázni, mi történik most a család egyik tagjával.

Kim Petras, a világ legfiatalabban átoperált embere az AIDS veszélyeire figyelmeztet: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180602-kim-petras-a-vilag-legfiatalabban-atoperalt-embere-az-aids-veszelyeire-figyelmeztet-video.htmlAz AIDS veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet a világ legfiatalabban nemi átalakító műtéten átesett embere, Kim Petras, aki Tim néven látta meg a napvilágot. Kim nekünk is interjút adott. Dr. Life--Dudor nőtt Szabó Ádám testére: kezelésekre járhttp://www.life.hu/drlife/20180601-dudor-nott-szabo-adam-testere-kezelesekre-jar.htmlEgy tályog nőtt Szabó Ádám karjára. A dudor nagy fájdalmat okozott neki, ezért orvoshoz fordult és most kezelésekre jár az énekes. Dr. LifeOrigoAmber Rose megszólalt mellkisebbítő műtűjéről: borzasztó fájdalma volthttp://www.life.hu/drlife/20180601-amber-rose-megszolalt-mellkisebbito-mutujerol-borzaszto-fajdalma-volt.htmlAmber Rose mellkisebbítő műtéten esett át méghozzá azért, mert hatalmas keblei már fizikai fájdalmat okoztak neki. Dr. LifeOrigoHalvaginát kapott egy szokatlan rendellenességgel született lány: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180601-halvaginat-kapott-egy-szokatlan-rendellenesseggel-szuletett-lany-video.htmlJucilene Marinho szokatlan rendellenességgel született: nem fejlődött hüvelye, méhe és petefészke. Most 23 éves, és egy meglepően újszerű eljárással, egy hal bőrével pótolták a vaginát. Dr. LifeThinkstockOrbán Józsi szépen gyógyul, új dalokat is írhttp://www.life.hu/drlife/20180531-orban-jozsi-szepen-gyogyul-uj-dalokat-is-ir.htmlAz orvosok szerint meggyógyult Orbán Józsi, ő még nem érzi magát elég erősnek. Barátja segít neki a gyógyulásban. Dr. LifeOrigoCurtis vallomása: pszichológushoz jár a drogproblémái miatthttp://www.life.hu/drlife/20180531-curtis-vallomasa-pszichologushoz-jar-a-drogproblemai-miatt.htmlCurtis hatalmas sikereket ér el, de drogproblémái miatt csaknem mindent elveszített. Még idejében észbe kapott, most pszichológushoz jár, hogy kezelni tudja a gondjait. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.