Félrediagnosztizálták a kétéves Alfie Coxont: néhány óra múlva meghalt

fülgyulladás halál Anglia meningococcus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lázasan ébredt az angliai kisfiú, a kórházban fülgyulladást állapítottak meg nála, de mint kiderült, sokkal komolyabb volt a baj. Néhány óra múlva meghalt a gyermek.

Lázasan, fül- és nyakfájással ébredt április 14-én a kétéves angliai Alfie Coxon, végtagjai pedig hidegek voltak. Édesanyja, Vicky Southern azonnal a Halton kórház sürgősségi osztályára vitte gyermekét, ahol fülgyulladást diagnosztizáltak a kisfiúnál, antibiotikumot adtak neki, és hazaküldték.

Órákon belül meghalt a kétéves kisfiú, miután félrediagnosztizálták - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock


Alfie állapota azonban egyre rosszabb lett, kezdte elveszíteni eszméletét, és lila foltok jelentek meg a bőrén, keze és lába pedig elkékült. Édesanyja egy másik kórházba vitte, de ott már nem tudtak rajta segíteni. Alfie meghalt, mint kiderült súlyos vérmérgezést kapott meningococcus baktérium miatt. A kisfiú édesanyja szerint az első kórházban nem jártak el megfelelően, ugyan a lila foltok megjelenése segítik a diagnózist, de már azokkal a tünetekkel is komolyabban kellett volna venni Alfie helyzetét – írja a Daily Mail.

Nem teszi le a cigarettát Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180603-nem-teszi-le-a-cigarettat-a-tudorakos-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlA 72 éves színművész, Székhelyi József állapota javult, a kemoterápiától tűnnek el a daganatok a tüdejéből, de még mindig légszomjjal küzd. A dohányzásról azonban nem tud lemondani, és azt is elmondta, miért.Dr. Life--Ördög Nóra és Nánási Pál kutyájának lábát amputálni kelletthttp://www.life.hu/drlife/20180602-ordog-nora-es-nanasi-pal-kutyajanak-labat-amputalni-kellett.htmlCsaládtagnak számít Pityu, a kutya Ördög Nóra és Nánási Pál családjában. Legutóbbi videójukban arról meséltek, hogy kedvencük egyik lábát amputálni kellett, daganatot találtak rajta. Dr. Life--Kim Petras, a világ legfiatalabban átoperált embere az AIDS veszélyeire figyelmeztet: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180602-kim-petras-a-vilag-legfiatalabban-atoperalt-embere-az-aids-veszelyeire-figyelmeztet-video.htmlAz AIDS veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet a világ legfiatalabban nemi átalakító műtéten átesett embere, Kim Petras, aki Tim néven látta meg a napvilágot. Kim nekünk is interjút adott. Dr. Life--Dudor nőtt Szabó Ádám testére: kezelésekre járhttp://www.life.hu/drlife/20180601-dudor-nott-szabo-adam-testere-kezelesekre-jar.htmlEgy tályog nőtt Szabó Ádám karjára. A dudor nagy fájdalmat okozott neki, ezért orvoshoz fordult és most kezelésekre jár az énekes. Dr. LifeOrigoAmber Rose megszólalt mellkisebbítő műtűjéről: borzasztó fájdalma volthttp://www.life.hu/drlife/20180601-amber-rose-megszolalt-mellkisebbito-mutujerol-borzaszto-fajdalma-volt.htmlAmber Rose mellkisebbítő műtéten esett át méghozzá azért, mert hatalmas keblei már fizikai fájdalmat okoztak neki. Dr. LifeOrigoHalvaginát kapott egy szokatlan rendellenességgel született lány: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180601-halvaginat-kapott-egy-szokatlan-rendellenesseggel-szuletett-lany-video.htmlJucilene Marinho szokatlan rendellenességgel született: nem fejlődött hüvelye, méhe és petefészke. Most 23 éves, és egy meglepően újszerű eljárással, egy hal bőrével pótolták a vaginát. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.