Paudits Béla agyvérzés miatt került kórházba

Forrás: Fem3 -
agyvérzés kórház Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az otthonában lett rosszul Paudits Béla, ápolója azonnal hívta a mentőket. Az orvosok nem sok jót jósolnak a színésznek. 

Paudits Bélához azonnal kihívta a mentőt az ápolója, miután a színész rosszul lett. Kórházba szállították, ám állapotáról az osztályon nem adtak tájékoztatést. A művész ismeretségi körében azonban elterjedt a betegségének híre, a Bors Paudits Béla egyik barátjánál érdeklődött a színészről.

Paudits Béla kórházba került Forrás: Fem3

"

Nagyon aggódunk érte, mert eddig is rengeteg baja volt.

sok egyéb betegséggel küzdött.

Félrediagnosztizálták a kétéves Alfie Coxont: néhány óra múlva meghalthttp://www.life.hu/drlife/20180603-felrediagnosztizaltak-a-keteves-alfie-coxont-nehany-ora-mulva-meghalt.htmlLázasan ébredt az angliai kisfiú, a kórházban fülgyulladást állapítottak meg nála, de mint kiderült, sokkal komolyabb volt a baj. Néhány óra múlva meghalt a gyermek. Dr. LifeThinkstockNem teszi le a cigarettát Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180603-nem-teszi-le-a-cigarettat-a-tudorakos-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlA 72 éves színművész, Székhelyi József állapota javult, a kemoterápiától tűnnek el a daganatok a tüdejéből, de még mindig légszomjjal küzd. A dohányzásról azonban nem tud lemondani, és azt is elmondta, miért.Dr. Life--Ördög Nóra és Nánási Pál kutyájának lábát amputálni kelletthttp://www.life.hu/drlife/20180602-ordog-nora-es-nanasi-pal-kutyajanak-labat-amputalni-kellett.htmlCsaládtagnak számít Pityu, a kutya Ördög Nóra és Nánási Pál családjában. Legutóbbi videójukban arról meséltek, hogy kedvencük egyik lábát amputálni kellett, daganatot találtak rajta. Dr. Life--Kim Petras, a világ legfiatalabban átoperált embere az AIDS veszélyeire figyelmeztet: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180602-kim-petras-a-vilag-legfiatalabban-atoperalt-embere-az-aids-veszelyeire-figyelmeztet-video.htmlAz AIDS veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet a világ legfiatalabban nemi átalakító műtéten átesett embere, Kim Petras, aki Tim néven látta meg a napvilágot. Kim nekünk is interjút adott. Dr. Life--Dudor nőtt Szabó Ádám testére: kezelésekre járhttp://www.life.hu/drlife/20180601-dudor-nott-szabo-adam-testere-kezelesekre-jar.htmlEgy tályog nőtt Szabó Ádám karjára. A dudor nagy fájdalmat okozott neki, ezért orvoshoz fordult és most kezelésekre jár az énekes. Dr. LifeOrigoAmber Rose megszólalt mellkisebbítő műtűjéről: borzasztó fájdalma volthttp://www.life.hu/drlife/20180601-amber-rose-megszolalt-mellkisebbito-mutujerol-borzaszto-fajdalma-volt.htmlAmber Rose mellkisebbítő műtéten esett át méghozzá azért, mert hatalmas keblei már fizikai fájdalmat okoztak neki. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.