Šarközi Riccónak sikerült felállni a tolószékből, duópartnere támogatja

X-Faktor kerekesszék baleset Ricco és Claudia tolószék gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor duója, Ricco és Claudia új lemezre készülnek, de nem ez az egyetlen örömhír velük kapcsolatban. A kerekesszékes Riccónak ugyanis sikerült felállni. 

Még 2009-ben bénult le az X-faktor sztárja, Ricco, aki duópartnerével, Claudiával szerepelt a show-ban. Nemrégiben Szegeden rehabilitálódott, tornázás közben pedig már csak egy kézzel fogja a járókeretet.

A Borsnak az énekes duópartneré, Claudiát is sikerült megszólaltatnia. "Hála istennek végtelen akaraterővel rendelkezik, úgyhogy semmire sem kell kényszeríteni. Én csak a lelki felépülésében tudok segíteni, mert tornáznia és akarnia neki kell. Nem mondom, hogy könnyű ez a helyzet, mert vannak pillanatok, szituációk, amikor tényleg nagyon nehéz, de szerintem akinek oka lehetne a panaszra az Ricco, és nem én" - mondta a lapnak Claudia. Elárulta azt is, hogy új lemezen dolgoznak, mostanában pedig több magyarországi fellépésük is volt.

Bepisilős szelfit osztott meg egy lány, betegségére akarta felhívni a figyelmethttp://www.life.hu/drlife/20180606-bepisilos-szelfit-osztott-meg-egy-lany-betegsegere-akarta-felhivni-a-figyelmet.htmlEjtőernyőzés közben sérült meg a gerince, Emma Carey-nek, már tud járni, felépült, azonban nem teljesen tért vissza élete a régi kerékvágásba. Súlyos inkontinenciával küzd, erről pedig fotót is készített, amit Instagram-oldalára töltött fel. Dr. Life-- Lebénult Paudits Béla jobb oldala, beszélni sem tudhttp://www.life.hu/drlife/20180606--lebenult-paudits-bela-jobb-oldala-beszelni-sem-tud-a-stroke-miatt.htmlAhogy megírtuk,Paudits Béla stroke-ot kapott. A Blikk most részleteket tudott meg a színész állapotáról. Dr. Life--Teljesen kimerült a Barátok közt sztárja, Solti Ádámhttp://www.life.hu/drlife/20180605-teljesen-kimerult-a-baratok-kozt-sztarja-solti-adam.htmlMegbetegedett a Barátok közt sztárja, Solti Ádám, aki annyit dolgozott az elmúlt hónapokban, hogy teljesen kimerült. Dr. LifeRTLKLUBPaudits Béla agyvérzés miatt került kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20180605-paudits-bela-agyverzes-miatt-kerult-korhazba.htmlAz otthonában lett rosszul Paudits Béla, ápolója azonnal hívta a mentőket. Az orvosok nem sok jót jósolnak a színésznek. Dr. Life--Félrediagnosztizálták a kétéves Alfie Coxont: néhány óra múlva meghalthttp://www.life.hu/drlife/20180603-felrediagnosztizaltak-a-keteves-alfie-coxont-nehany-ora-mulva-meghalt.htmlLázasan ébredt az angliai kisfiú, a kórházban fülgyulladást állapítottak meg nála, de mint kiderült, sokkal komolyabb volt a baj. Néhány óra múlva meghalt a gyermek. Dr. LifeThinkstockNem teszi le a cigarettát Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180603-nem-teszi-le-a-cigarettat-a-tudorakos-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlA 72 éves színművész, Székhelyi József állapota javult, a kemoterápiától tűnnek el a daganatok a tüdejéből, de még mindig légszomjjal küzd. A dohányzásról azonban nem tud lemondani, és azt is elmondta, miért.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.