hangszálgyulladás betegség színésznő Pokorny Lia vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Pokorny Lia: a szép színésznő hangszálgyulladása miatt több fellépését is lemondta.

Pokorny Lia nagyon nehéz heteket élt át: hangszálgyulladása miatt csaknem elvesztette a hangját. Betegsége miatt több előadását is le kellett mondania, de szerencsére már jobban van, most a BEST magazinnak mesélt megpróbáltatásairól.

Olyan erős gyulladás alakult ki a hangszálaimban, amitől nem tudtam hosszú ideig megszabadulni. Nem fertőzés okozta a betegséget, egyszerűen túlerőltettem a hangszálaimat, és mint kiderül, ennek aztán az lett a következménye, hogy ödémák és ciszták alakultak ki rajtuk. Először úgy nézett ki, hogy műtétre is szükség lesz" – nyilatkozta a színésznő.

Pokorny Lia rettegett, hogy elmegy a hangja Fotó: M.Schmidt János – Origo

A betegsége lelkileg is nagyon megviselte, rettegett attól, hogy esetleg megnémul. Mint mondja, nem szívesen mond le előadást, mégis meg kellett tennie egészsége érdekében. Hiába erősítettek rá hangjára mikroporttal, az sem volt jó megoldás. Szerencsére egy foniáter szakember segített neki, hangképzésre járt és sokat javult a helyzet. Ma már szerencsére a munkába is visszatért.

Még nem százszázalékos az állapotom, de szerencsére már zavartalanul tudok dolgozni. Azért még minden héten megyek orvoshoz kontrollra."

Rubint Réka szerint Vasvári Vivien gyönyörű smink nélküli fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-rubint-reka-szerint-vasvari-vivien-gyonyoru-smink-nelkuli-fotojan.htmlEgyre több celeb mutatja meg arcát smink nélkül, most a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien került sorra. Egykor feleségtársa, Rubint Réka is dicsérte a képet. TV + Sztárok--Pártos Csilla kitálalt válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-partos-csilla-kitalalt-valasarol-pecsi-ildiko.htmlPártos Csilla most először mesélt válásáról és őszintén vallott arról, hogyan változott meg a kapcsolata egykori anyósával, Pécsi Ildikóval. TV + SztárokOrigoRussell Crowe nagyon megváltozott, úgy néz ki, mint a Mikuláshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-russell-crowe-nagyon-megvaltozott-ugy-nez-ki-mint-a-mikulas.htmlUgye emlékszünk még rá, hogy nézett ki Russell Corwe, amikor a Gladiátor című filmben szerepelt? A mostani fotók alapján ezt nemigen gondolnánk. A színész úgy néz ki, mint a Mikulás. TV + Sztárok--Gáspár Győzőt alsógatyában, rózsával a kezében fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-gaspar-gyozot-alsogatyaban-rozsaval-a-kezeben-fotoztak.htmlGáspár Győző alsónadrágban, vörös rózsát szagolgatva, az ágyból jelentkezett be közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoMilliókat akarnak kicsalni Korda Györgytől és Balázs Kláritólhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-milliokat-akarnak-kicsalni-korda-gyorgytol-es-balazs-klaritol-atveres.htmlRendszeresen akarnak nagyobb összegeket kicsalni csalók a Korda házaspártól. Szerencsére ők résen vannak és nem hagyják magukat átverni. TV + Sztárok--Meztelen lányok szaladgáltak a medence körül Király Viktor bulijábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-meztelen-lanyok-szaladgaltak-a-medence-korul-kiraly-viktor-bulijaban-party.htmlKirály Viktor elárulta, féltestvérével egyszer meztelen lányokkal dobták fel a házibulijukat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.