Istenes Bencének nem adtak sok időt az orvosok

agy Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence orvos család kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben tért haza 50 nap távollét után Istenes Bence a Fülöp-szigetekről, ahol a Survivort forgatták. Nemcsak saját születésnapját nem tölthette családjával, de kisfiájét, Nátánét sem. Elárulta, azért érzékeny pont ez számára, mert saját születésénél az orvosok nem gondolták, hogy életben marad. 

"Születésemkor elpattant egy ér az agyamban, az orvosok jó darabig tehetetlenül álltak fölöttem, ugyanis nem tudták elállítani a vérzést. Azt mondták anyunak, hogy még utoljára jöjjön be hozzám, és köszönjön el tőlem, mert nem valószínű, hogy életben maradok. A kórházban persze mindent elkövettek, hogy ne így történjen" - mesélte a Story magazinnak Istenes Bence, aki az nemrégiben tért haza a Fülöp-szigetekről 50 nap távollét után, ahol a Survivort forgatták.

Istenes Bence végre családjával elhet Forrás: Instagram/Istenes Bence

A műsorvezető azért idézte fel ezt a történetet, mert a forgatás miatt nem tölthette sem saját, sem kisfia, Nátán születésnapját a családjával. Gyermekkorában az orvosok folyamatosan figyelték, félő volt, hogy lassanbban fejlődik majd társainál, ám ez nem így lett.

Mióta hazaért a Fülöp-szigetekről, kisfia szinte el sem akarja engedni, örülnek, hogy végre ismét együtt lehetnek.

Szabó György, a bükki füvesember 90 évesen is az erdőt járjahttp://www.life.hu/drlife/20180611-szabo-gyorgy-a-bukki-fuvesember-90-evesen-is-az-erdobe-jar.htmlHajnali 5 órakor kel, 8 fajta teát iszik, 90 évesen is minden nap járja a kerteket és az erdőt Szabó Gyuri bácsi, azaz a bükki füvesember. Az utóbbi időben sokan támadták vélt vagy valós tevékenységéért, kijelentéseiért, mi most ellátogattunk hozzá, hogy megnézzük, milyen is a gyógynövények tudora otthonában, Bükkszentkereszten. Dr. LifeOrigoBoros Lajosnak még a héten megműtik a szívéthttp://www.life.hu/drlife/20180612-boros-lajosnak-meg-a-heten-megmutik-a-szivet.htmlMár többször elhalasztották Boros Lajos szívműtétét, azonban most orvosai úgy döntöttek, hogy még a héten megműtik. A rádiós szívbillentyű-elégtelenségben szenved. Dr. LifeOrigoRettegett a ráktól, levetette melleit a 24 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20180611-rettegett-a-raktol-levetette-melleit-a-24-eves-lany.htmlKilencen kaptak rákos megbetegedést az angol Esther Taylor családjában, így életreszóló döntést hozott. Levetette melleit, hogy kitrükközze a gyilkos kórt. Már a méheltávolítást is fontolgatja. Dr. LifeOrigoMásokat motivál a kezek nélkül és csökevényes lábakkal született szépség bloggerhttp://www.life.hu/drlife/20180611-masokat-motival-a-kezek-nelkul-es-csokevenyes-labakkal-szuletett-szepseg-blogger.htmlA 24 éves Sinikiwe Kademaunga karok és lábak nélkül született. Igyekszik minél önállóbb életet élni, sminkjét és frizuráját is maga készíti, országszerte tart motivációs előadásokat. Dr. Life--Šarközi Riccónak sikerült felállni a tolószékből, duópartnere támogatjahttp://www.life.hu/drlife/20180606--arkozi-ricconak-sikerult-felallni-a-toloszekbol-duopartnere-tamogatja.htmlAz X-Faktor duója, Ricco és Claudia új lemezre készülnek, de nem ez az egyetlen örömhír velük kapcsolatban. A kerekesszékes Riccónak ugyanis sikerült felállni. Dr. LifeOrigoBepisilős szelfit osztott meg egy lány, betegségére akarta felhívni a figyelmethttp://www.life.hu/drlife/20180606-bepisilos-szelfit-osztott-meg-egy-lany-betegsegere-akarta-felhivni-a-figyelmet.htmlEjtőernyőzés közben sérült meg a gerince, Emma Carey-nek, már tud járni, felépült, azonban nem teljesen tért vissza élete a régi kerékvágásba. Súlyos inkontinenciával küzd, erről pedig fotót is készített, amit Instagram-oldalára töltött fel. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.