Nyaralásán érte baleset Tücsit

Forrás: Youtube/Tücsi Channel -
Tücsi drón műsorvezető baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi a tévékamerák előtt árulta el, hogy romantikus nyaralásán egy baleset miatt kórházba került.

Tücsi, aki nemrég alaposan átverte követőit, párjával, Istvánnal nemrég a paradicsomi Balin nyaralt. A kiruccanás azonban nem csak a felhőtlen pihenésről szólt, sajnos kellemetlen pillanatokat is át kellett élniük. Egy hajókirándulás során például baleset érte őket.

Veszélyes a drón, nagyon kell figyelni... Egy hajózáson voltunk, körbevittek három szigeten, teknősökkel úsztunk, nagyon jó kis program volt, fel akartuk venni a hajót, szerettük volna, hogy a drón körberepülje. Egy kis ladik volt, igazából alig fértünk el négyen rajta, és amikor kiraktam a drónt és felszállt, nekiment a hajó oldalának. Tücsi elkapta és az ujjait eléggé szétszabdalta..." – árulta el a férfi.

Tücsi hozzátette, szerencsére nem történt komolyabb baj, de az ijedtség az igen nagy volt.

Csak láttuk, hogy mindenhonnan folyik a vér... És az ambulanciára is bevittek."

Kétszer küzdött meg a rákkal Patkó Béla Kikihttp://www.life.hu/drlife/20180614-ketszer-kuzdott-meg-a-rakkal-patko-bela-kiki-elso-emelet.htmlTizenkét éve épült fel a rákból Kiki, aki most élete legnehezebb időszakáról vallott. Dr. Life--Istenes Bencének nem adtak sok időt az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20180614-istenes-bencenek-nem-adtak-sok-idot-az-orvosok.htmlNemrégiben tért haza 50 nap távollét után Istenes Bence a Fülöp-szigetekről, ahol a Survivort forgatták. Nemcsak saját születésnapját nem tölthette családjával, de kisfiájét, Nátánét sem. Elárulta, azért érzékeny pont ez számára, mert saját születésénél az orvosok nem gondolták, hogy életben marad. Dr. LifeOrigoKórházba került a tüdőrákkal kezelt Orbán Józsihttp://www.life.hu/drlife/20180614-korhazba-kerult-a-tudorakkal-kezelt-orban-jozsi-a-100-folk-celsius-enekese.htmlOrbán József, a 100 Folk Celsius énekese kórházba került. Az ok azonban nem a tüdődaganata, ugyanis úgy tűnik, szervezete jól reagált a kezelésekre. A zenész súlyos depresszióban szenved. Dr. LifeOrigoSzabó György, a bükki füvesember 90 évesen is az erdőt járjahttp://www.life.hu/drlife/20180611-szabo-gyorgy-a-bukki-fuvesember-90-evesen-is-az-erdobe-jar.htmlHajnali 5 órakor kel, 8 fajta teát iszik, 90 évesen is minden nap járja a kerteket és az erdőt Szabó Gyuri bácsi, azaz a bükki füvesember. Az utóbbi időben sokan támadták vélt vagy valós tevékenységéért, kijelentéseiért, mi most ellátogattunk hozzá, hogy megnézzük, milyen is a gyógynövények tudora otthonában, Bükkszentkereszten. Dr. LifeOrigoRubint Réka édesapja szívműtéten esett áthttp://www.life.hu/drlife/20180612-rubint-reka-edesapja-imre-szivmuteten-esett-at.htmlSzívműtéten esett át múlt héten Rubint Réka édesapja. Imre szerencsére már jól van. Dr. LifeOrigoRettegett a ráktól, levetette melleit a 24 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20180611-rettegett-a-raktol-levetette-melleit-a-24-eves-lany.htmlKilencen kaptak rákos megbetegedést az angol Esther Taylor családjában, így életreszóló döntést hozott. Levetette melleit, hogy kitrükközze a gyilkos kórt. Már a méheltávolítást is fontolgatja. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.