Megerőszakolták, 12 személyisége lett az amerikai lánynak

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com -
személyiség betegség trauma disszociatív személyiségzavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naplók segítségével igyekszik megérteni és "rendben tartani" 12 személyiségét a disszociatív személyiségzavarral küzdő lány. Megerőszakolták, öngyilkos akart lenni, ma vőlegénye segíti. 

A most 23 éves Lauren Stottot 17 éves korában erőszakolták meg, majd öngyilkosságot kísérelt meg, 2017-ben pedig disszociatív személyiségzavart állapítottak meg nála.

A Dailymail cikke szerint a lánynak 12 énje van, akik a legkülönfélébb személyiségek. Az orvosok leszögezik, hogy ez a betegség nem egyenlő a skizofréniával, a disszociatív személyiségzavar traumák hatására jön létre.

Naplókat ír, hogy követni tudja a változásokat Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Az Acworth-ben, Georgiában élő lányt nemcsak terapeutája, hanem vőlegénye is segíti. Lauren azt mondja, hogy a 12 személyiség mindig fecseg, ez pedig zenész vőlegényét, Alex Wellst is próbára teszi. A lány naplókat ír, hogy vissza tudjon emlékezni arra, miket mond és miket érez a 12 különböző személyiség.

Kulcsár Edina komoly betegséggel küzd, elhalasztotta a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20180615-kulcsar-edina-komoly-betegseggel-kuzd-elhalasztotta-a-mutetet.htmlKulcsár Edina évek óta policisztás petefészek szindrómával küzd, arra sem volt sok esélye, hogy teherbe essen. Műteni kellett volna, ám akkor már tudta, hogy várandós, így elhalasztotta a beavatkozást. Dr. Life--Koroknyai Virág botoxoltatta a hónalját: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180615-koroknyai-virag-botoxoltatta-a-honaljat-video.htmlKoroknyai Virág természetes szépség, de azért ő is beveti a legújabb trükköket, hogy kényelemesek legyenek a mindennapjai: botoxoltatott. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoTápai Szabina programozott császárral fog szülnihttp://www.life.hu/drlife/20180615-tapai-szabina-programozott-csaszarral-fog-szulni-kucsera-gabor.htmlMár most biztos, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke császármetszéssel fog a világra jönni. Dr. Life--Nyaralásán érte baleset Tücsithttp://www.life.hu/drlife/20180614-nyaralasan-erte-baleset-tucsit-korhaz.htmlTücsi a tévékamerák előtt árulta el, hogy romantikus nyaralásán egy baleset miatt kórházba került. Dr. LifeOrigoKétszer küzdött meg a rákkal Patkó Béla Kikihttp://www.life.hu/drlife/20180614-ketszer-kuzdott-meg-a-rakkal-patko-bela-kiki-elso-emelet.htmlTizenkét éve épült fel a rákból Kiki, aki most élete legnehezebb időszakáról vallott. Dr. Life--Istenes Bencének nem adtak sok időt az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20180614-istenes-bencenek-nem-adtak-sok-idot-az-orvosok.htmlNemrégiben tért haza 50 nap távollét után Istenes Bence a Fülöp-szigetekről, ahol a Survivort forgatták. Nemcsak saját születésnapját nem tölthette családjával, de kisfiájét, Nátánét sem. Elárulta, azért érzékeny pont ez számára, mert saját születésénél az orvosok nem gondolták, hogy életben marad. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.