Kulcsár Edina komoly betegséggel küzd, elhalasztotta a műtétet

betegség műtét terhesség szülés család Kulcsár Edina policisztás petefészek szindróma várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina évek óta policisztás petefészek szindrómával küzd, arra sem volt sok esélye, hogy teherbe essen. Műteni kellett volna, ám akkor már tudta, hogy várandós, így elhalasztotta a beavatkozást. 

Orvosai mindössze 10 százalék esélyt adtak arra Kulcsár Edinának, hogy teherbe essen, hiszen policisztás petefészek szindrómával küzd. A kismama már a harmadik trimeszterben jár, ám a mellében évek óta felszívódnak majd újra megjelennek a daganatok, amelyek most is újra előjöttek.

"Az év elején lett volna egy műtétem, ahol egy viszonylag egyszerű eljárással el tudták volna távolítani a daganatokat, de már tudtam, hogy várandós vagyok, ezért nem vállalkoztam rá. Évek óta együtt élek ezzel, szerencsére semmi gondom nincs, nem rosszindulatúak az elváltozások" - mondta a Borsnak Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina elhalasztotta műtétjét Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.