Tápai Szabina programozott császárral fog szülni

Forrás: Marton Szilvia -
Tápai Szabina császármetszés Kucsera Gábor szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már most biztos, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke császármetszéssel fog a világra jönni.

Áprilisban jelentette be a Kucsera házaspár, hogy második gyermeküket várják. Bár a baba érkezésére még őszig várni kell, azt már most lehet tudni, hogy Tápai Szabina nem szülhet természetes úton. Már első gyermekük, Beni is császármetszéssel jött a világra.

Apás szülést szerettünk volna, de komplikáció lépett fel. Úgy volt, hogy Szabi természetesen úton hozza a világra Benit, ám időközben császározni kellett: műtőbe vitték, ahol megindult a szülés. A kisfiam a szülőcsatornában a fejével tolta maga előtt a köldökzsinórt, és majdnem leállt a szívverése. A nagy ijedtség ellenére azonban végül minden a legnagyobb rendben végződött. Szabina most programozott császárra van kiírva, mert Bence után elég veszélyes lenne, ha újból a természetes szüléssel próbálkoznánk. Szabi elég rosszul van. Nagyon fáradékony és a többi terhességi tünettel is minden nap meg kell küzdenie. Ahol tudok, segítek neki, próbálom lesni minden kívánságát. Még egyelőre nem tudni a baba nemét. Szabina inkább kislányt szeretne, én jobban örülnék, ha ismét fiú lenne, de egy a lényeg: Kucsera legyen!" - nyilatkozta Kucsera Gábor a Sorry! magazinnak.

Tápai Szabina császárral fog szülni Forrás: Marton Szilvia
Oszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Liptai Claudia a legjobb emberhez ment hozzá: Pataki Ádám tud vele bánnihttp://www.life.hu/sztarok/20180615-liptai-claudia-a-legjobb-emberhez-ment-hozza-pataki-adam-tud-vele-banni.htmlLiptai Claudia a hétvégén ment hozzá ahhoz a férfihoz, akit már nagyon régóta keresett. A színésznő hangulatingadozásait, és heves természetét eddig senki nem tudta elviselni, vagy kezelni, Pataki Ádám azonban igen. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi tangás fürdőruhában csutakolja az elefántot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-bodi-sylvi-tangas-furdoruhaban-csutakolja-az-elefantot-foto.htmlBódi Sylvi szörfös munkája miatt folyamatosan járja a világot. Jelenleg Nepálban tartózkodik, ahonnan számtalan fotót mutatott már követőinek. Egy kép mellett azonban nem tudunk szó nélkül elmenni. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka kisfiával közös fotót posztolt, egyelőre csak a lábát mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kapocs-zsoka-kisfiaval-kozos-fotot-posztolt.htmlA közelmúltban adott életet kisfiának Kapócs Zsóka, aki hosszú és kitartó küzdelem után végre édesanya lehet. Mióta a pici megszületett az egykori szépségkirálynő teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, csak a babázásnak él. Kisifiát is rejtegette eddig...TV + SztárokOrigoEzek megőrültek: Győzike bepisilt ugrálás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-gyozike-bepisilt-ugralas-kozben-a-tv2-ezek-megorultek-musoraban.htmlA TV2 Ezek megőrültek műsorában Győzike kicsit bepisilt a trambulinon ugrálva. A kínos esetet a showman maga vallotta be. TV + SztárokRTLKLUBSzilágyi Liliána nem csak tehetséges úszó, vadítóan szexi nő ishttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szilagyi-liliana-nem-csak-tehetseges-uszo-vaditoan-szexi-no-is.htmlA rendkívül tehetséges úszónő, Szilágyi Liliána nemcsak a medencéből oszt meg bejegyzéseket közösségi oldalának követőivel, hanem olykor azt is megmutatja, milyen az élete a medencén kívül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.