Eldeformálódtak Allegra Cole saját maga nagyobbította mellei: nem akar kisebbet

Forrás: Youtube/ E! Entertainment -
mell mellnagyobbítás deformáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több műtéten is átesett a 44 éves Allegra Cole, de nem volt elégedett azzal a mérettel, amit az orvosok behelyeztek, így saját magának kezdte el tölteni a melleit. Ahogy növelte a méretet, úgy deformálódtak el a keblei. Most szeretné, ha az orvosok rend behoznák, de nem akar kisebbítést.

Átlagos mellmérettel rendelkezett Allegra Cole, de nem volt elégedett. 33 évesen esett át az első mellműtétjén, akkor 800 köbcentis implantátumot kapott, ám úgy érzete, hogy még mindig nem elég nagyok a keblei. Pénz híján, egy olyan oldalon keresett forrást, ahol a férfiak anyagilag támogatják azokat a nőket, akik mellműtétet szeretnének. „Képeket vagy bizonyos dolgokat kérnek a pénzért cserébe" – idézi a nőt a Daily Mail, aki a második műtétje során 1700 köbcentis melleket kapott.

Eldeformálódtak Allegra Cole saját maga nagyobbította mellei Forrás: Youtube/ E! Entertainment

Hiába érezte már akkor is úgy, mintha elefántok ülnének a mellkasán, a méret számára még így sem volt kielégítő. Talált egy olyan orvost, aki szövetbővítőket helyezett el a mellében, így magának tudta tölteni kebleit sóoldattal, csakhogy az eredmény nem az lett, amit szeretett volna. Ugyan a méret már megfelelő - 9 kilósak a keblei -, de eldeformálódtak. Ezért jelentkezett egy Botched című tévéműsorba, ahol az elrontott műtéteket hozzák helyre. Azt szeretné, ha az orvosok kijavítanák a deformitást úgy, hogy közben a méretei nem változnak.

Rubint Rékának foltot találtak a tüdején egy röntgen során: nagyon megijedtekhttp://www.life.hu/drlife/20180617-rubint-rekanak-foltot-talltak-a-tudejen-egy-rontgen-soran.htmlRubint Réka 10 évvel ezelőtti kálváriájáról Norbi beszélt az ATV-ben. Elárulta, egy tüdőgyulladás miatt vizsgálták ki Rékát, amikor foltot találtak a tüdején. Dr. Life--Megerőszakolták, 12 személyisége lett az amerikai lánynakhttp://www.life.hu/drlife/20180615-12-szemelyisege-van-az-amerikai-lanynak.htmlNaplók segítségével igyekszik megérteni és "rendben tartani" 12 személyiségét a disszociatív személyiségzavarral küzdő lány. Megerőszakolták, öngyilkos akart lenni, ma vőlegénye segíti. Dr. Life--Koroknyai Virág botoxoltatta a hónalját: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180615-koroknyai-virag-botoxoltatta-a-honaljat-video.htmlKoroknyai Virág természetes szépség, de azért ő is beveti a legújabb trükköket, hogy kényelemesek legyenek a mindennapjai: botoxoltatott. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoTápai Szabina programozott császárral fog szülnihttp://www.life.hu/drlife/20180615-tapai-szabina-programozott-csaszarral-fog-szulni-kucsera-gabor.htmlMár most biztos, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke császármetszéssel fog a világra jönni. Dr. Life--Rettegett a ráktól, levetette melleit a 24 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20180611-rettegett-a-raktol-levetette-melleit-a-24-eves-lany.htmlKilencen kaptak rákos megbetegedést az angol Esther Taylor családjában, így életreszóló döntést hozott. Levetette melleit, hogy kitrükközze a gyilkos kórt. Már a méheltávolítást is fontolgatja. Dr. LifeOrigoSzulák Andrea a menopauzáról vallotthttp://www.life.hu/drlife/20180611-szulak-andrea-a-menopauzarol-vallott-valtozokor.htmlSzulák Andrea elárulta, lelkileg megviseli a menopauza. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.