Megint baj van: ezért nem műthető Boros Lajos szíve

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
szívműtét prosztata vizelet Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos hónapok óta vár a gyógyulásra, ehhez azonban meg kellene műteni a szívét. Az operációt pedig egy újabb egészségi probléma miatt ismét el kell halasztani - írja a Blikk.

Körülbelül két hét múlva műtötték volna meg Boros Lajos szívét, az operációt azonban megint el kell halasztani. A rádiósnak prosztatamegnagyobbodást kell most leküzdenie. Addig nem műthető.

Boros Lajos szívét nem tudják megműteni, prosztatamegnagyobbodása van Forrás: Facebook - Boros Lajos

"Komolyan mondom, néha azt érzem, szórakozik velem a testem! Vagy valaki, valami. Vajon mit tud még kitalálni, amivel kínozni tud? Múlt vasárnap, ahogy az mindenkinél program a reggeli órákban, az ébredés után szerettem volna könnyíteni magamon, de nem tudtam. A késztetés bennem volt, ám nem jött ki semmi. (...) Mivel az ügyeletes doktor látta rajtam, hogy ájuldozom a fájdalomtól, felfektetett a vizsgálóasztalra. Nyomkodott egy ideig, majd közelebbről megismertetett a katéterrel, akit Éteri Katának szeretnék elnevezni, ha már ilyen közeli viszonyba kerültünk, és átmenetileg bennem vendégeskedik" - mesélte a lapnak Boros. Hozzátette, meg kell várni, hogy meggyógyuljon, mert gyulladással a testében nem kerülhet sor az operációra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.