Elgyötört arccal szelfizett Sarah Hyland színésznő

betegség Sarah Hyland vese szelfi smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélkül mutatta meg fáradt, elgyötört arcát Sarah Hyland színésznő, akinek súlyos veseproblémái vannak és folyamatos fájdalommal él együtt.

Gyönyörű, sikeres, és csak kevesen tudják, hogy komoly betegségben szenved Sarah Hyland. A Modern család 27 éves sztárjának vesediszpláziája van, ami miatt 2012-ben veseátültetésen is átesett: a szervet édesanyjától kapta.

Sajnos ezzel még nem küzdötte le a betegséget, azóta is folyamatos fájdalmai vannak. Próbálta rejtegetni problémáit, de megelégelte, hogy csak vidám, mosolygós fotókat tölt fel a közösségi oldalára, mintha minden rendben lenne, és most megmutatta követőinek, mennyire megviseli őt a betegség. Friss fotóján fáradt arccal, karikás szemekkel látható.

Sarah Hylandet nagyon megviseli a betegség Forrás: Instagram/Sarah Hyland
Végleg eldobta a borotvát a szakállas nőhttp://www.life.hu/drlife/20180624-vegleg-eldobta-a-borotvat-a-szakallas-no-pcos.htmlNem használ borotvát az az amerikai lány, akinek egy betegség miatt szőrösödik az arca. Dr. Life--Berki Krisztián szerelmének, Mazsinak nagy fájdalmai vannak: becsípődött a hátahttp://www.life.hu/drlife/20180622-berki-krisztian-szerelmenek-mazsinak-nagy-fajdalmai-vannak-becsipodott-a-hata.htmlBerki Krisztián vallotta be, hogy milyen komoly szenvedésen megy keresztül barátnője: annyira fáj Mazsi háta, hogy fel sem tud kelni az ágyból. Dr. LifeOrigoMentő vitte el premier előtt a Magyar Színház színészét, Schruff Milánthttp://www.life.hu/drlife/20180622-mento-vitte-el-premier-elott-a-magyar-szinhaz-szineszet-schruff-milant.htmlA rendező állt be helyettesíteni a Belvárosi Színház Mojo című darabjának premier előtti előadásán szerda este. A komédia egyik főszereplője, Schruff Milán a főpróbán rosszul lett, elvitte a mentő. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÁllítják, haldoklik Jacko édesapjahttp://www.life.hu/drlife/20180621-allitjak-haldoklik-jacko-edesapja.htmlKözeli ismerősök állítják, haldoklik Michael Jackson 88 éves édesapja, Joe. Dr. Life--Trambulinbajnok lett a végtagok nélkül élő lánybólhttp://www.life.hu/drlife/20180621-trambulinbajnok-lett-a-vegtagok-nelkul-elo-lanybol-isabelle-weall.htmlTrambulinbajnok lett Isabelle Weall, aki még gyermekkorában vesztette el végtagjait. Dr. Life--Sellővé vált a súlyos gerincferdüléssel küzdő lányhttp://www.life.hu/drlife/20180620-sellove-valt-a-sulyos-gerincferdulessel-kuzdo-lany.html75 fokos görbület volna a sussexi Rhianna Clavering gerincében. Amikor már a tüdejének épségét is veszélyeztette, az orvosok meglepő eljárást alkalmaztak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.