30 éve megküzdött a rákkal, most felkereste akkori ápolóját a brit nő

nővér kórház rák ápoló kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ráktúlélő lány 30 év után megkereste egykori ápolóját, akire a mai napig jó szívvel emlékszik vissza.

Liz 14 éves volt, amikor az életéért kellett küzdenie. Rákos volt és négy hónapot töltött kórházban. A szörnyű időszakból mégis egy pozitívumra emlékszik vissza leginkább: Debbie-re, a kedves nővérre, aki mindig ott volt mellette. Ő volt az, aki látta félelmét és hatalmas küzdelmét. Míg a család a sírástól vörös szemekkel ülte körül a kórházi ágyát, addig Debbie mindig mosolygott, amikor meglátogatta szobájában.

A nő most úgy döntött, megkeresi a nővért, akinek a mai napig elmondhatatlanul hálás. Csupán a keresztnevét tudta és egy fotója volt róla, mégis belevágott a keresésbe. A Twitter bejegyzését rengetegen megosztották, és hamarosan rábukkant egykori ápolójára.

Debbie emlékezett Lizre, azt választolt az üzenetére, hogy a mai napig nem felejtette el, sőt ő is megpróbálta megkeresni a lányt, de nem járt sikerrel. A nővér az gondolta, Liz állapota talán mégis rosszabbra fordult és esetleg időközben elhunyt.

A két nő nagyon boldog volt, hogy újra kapcsolatot teremtettek egymással és úgy néz ki, hamarosan személyesen is újra találkoznak - számolt be róla a Mirror.

Árthat-e a sok ultrahang a magzatnak?http://www.life.hu/drlife/20180626-arthate-a-sok-ultrahang-a-magzatnak-egy-szakorvost-kerdeztunk-errol.htmlAz előírások szerint Magyarországon három alkalommal, az első, a második és a harmadik trimeszterben kötelező ultrahang-vizsgálaton részt venni a kismamának. Hogy ez árt-e bármilyen módon a kisbabának? Ennek jártunk most utána. Dr. LifeOrigoSzűcs Adriána mellrákkal küzdő fotómodell bejutott a Miss Balaton középdöntőjébehttp://www.life.hu/drlife/20180627-szucs-adriana-mellrakkal-kuzdo-fotomodell-bejutott-a-miss-balaton-kozepdontojebe.htmlSzűcs Adriána fotómodell még csak 26 éves, de mellrákkal küzd. A gyönyörű lány jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll, bejutott a Miss Balaton középdöntőjébe. Szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a betegsége nem korfüggő. Dr. LifeOrigoÖsszeszedtük a legviccesebb és legfájdalmasabb napégésekethttp://www.life.hu/drlife/20180627-osszeszedtuk-a-leviccesebb-es-legfajdalmasabb-napegeseket.htmlKevesen akadnak, akik ne ismernék, milyen fájdalommal jár a napégés. Most olyan fotókat szedtünk össze, melyek a leégés extrém fokozatait mutatják be. Amikor megnézzük őket, sajnálatot érzünk, ugyanakkor a szánk is mosolyra húzódik. Dr. LifeOrigoDemjén Rózsi egészségi állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/drlife/20180627-demjen-rozsi-egeszsegi-allapotarol-nyilatkozott.htmlDemjén Ferenc nagyon ráijesztett a rajongókra, ugyanis közzétett egy fotót, amelyen botra támaszkodik. A követői egyből azt hitték, visszatért régi lábproblémája, most a zenész tiszta vizet öntött a pohárba. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoFertőzést kapott nyaralásán, amibe csaknem belehalt a fiatal ausztrál lányhttp://www.life.hu/drlife/20180626-fertozest-kapott-nyaralasan-amibe-csaknem-belehalt-egy-fiatal-ausztral-lany.htmlCsaknem rémálommá vált Holly Kirk nyaralása, a fiatal banki dolgozónak ugyanis hazatérése után életmentő vesetranszplantáción kellett átesnie egy fertőzés miatt. Dr. Life--Berki Krisztián szerelmének, Mazsinak nagy fájdalmai vannak: becsípődött a hátahttp://www.life.hu/drlife/20180622-berki-krisztian-szerelmenek-mazsinak-nagy-fajdalmai-vannak-becsipodott-a-hata.htmlBerki Krisztián vallotta be, hogy milyen komoly szenvedésen megy keresztül barátnője: annyira fáj Mazsi háta, hogy fel sem tud kelni az ágyból. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.