Harsányi Gábornak majdnem halálát okozta egyik orvos barátja

mentő halál Harsányi Gábor Légmell tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfeküdte a nyakát Harsányi Gábor, így megkérte egyik orvos barátját, hogy segítsen neki. A doktor injekciót adott, ami majdnem az életébe került. 

"Egy reggelre úgy elfeküdtem a nyakamat, hogy mozdítani se tudtam, márpedig próbálnom kellett aznap. Gondoltam elmegyek a főorvos barátomhoz, majd ő helyreteszi. Adott a lapockám fölé egy injekciót, először nem is éreztem semmit. A színházban azonban már nem bírtam felmenni a lépcsőn, olyan légszomjam volt" - mondta a Borsnak Harsányi Gábor, aki már számon kérni sem tudja barátját, hiszen azóta külföldön praktizál.

Harsányi Gábor tünetei nem tértek vissza az eset óta Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színész-rendezőhöz mentőt hívtak, akik szerencsére időben érkeztek. "Kiderült, hogy az ismerős orvos az injekciós tűvel átszúrta a mellhártyámat, légmellet kaptam. Közel voltam hozzá, hogy összeomoljon a keringésem. Ha késik a segítség, akkor már nem lennék itt" - idézte fel a történteket Harsányi Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.