Szűcs Adriána mellrákkal küzdő fotómodell bejutott a Miss Balaton középdöntőjébe

Forrás: facebook.com/adriana.szz -
betegség mellrák Miss Balaton Mellrákinfó Egyesület Szűcs Adriána rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Adriána fotómodell még csak 26 éves, de mellrákkal küzd. A gyönyörű lány jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll, bejutott a Miss Balaton középdöntőjébe. Szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a betegsége nem korfüggő. 

"Többek között azért jelentkeztem a versenyre, hogy felhívjam a figyelmet arra, a rák nem életkor szerint válogat. Elhatároztam, hogy részt veszek a Miss Balatonon akkor is, ha kezelés alatt állok, és bekerülök a legjobb 14-be, hogy egy egész országnak megmutassam: mosolyogva is végig lehet csinálni a kemoterápiát" - mondta a Blikknek Szűcs Adriána fotómodell, akinél novemberben diagnosztizáltak mellrákot. A gyönyörű lány jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll.

Szűcs Adriána a Miss Balaton középdöntőjében hívja fel a figyelmet a betegségére Forrás: facebook.com/adriana.szz

"Nem véletlenül sikerült idáig eljutnom, hiszen a párom mindenben támogat, ráadásul sokat segített a Mellrákinfó Egyesület, valamint az, hogy nyilvánosságra hoztam a betegségem" - mesélte.

Halom Borbála, a Mellrákinfó Egyesület alapítója és elnöke elmondta, hogy Magyarországon évente kb. 7500-8000 nőt diagnosztizálnak mellrákkal, és ebből 2000 nő hal meg kései felisemrés miatt.

"A mammográfiai behívót 45–65 éves kor között kapják a hölgyek. Aki ezen a korcsoporton kívül esik, annak is oda kell figyelnie magára, hiszen a mellrák nem válogat" - mondta Halom Borbála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.