Katie Holley csótányt talált a fülében, orvosok távolították el

Forrás: giphy.com -
csótány orvos fül ügyelet beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan félünk attól, hogy éjszaka, amíg alszunk, bogarak mászank a fülünkbe. Katie Holley-vel megtörtént az eset. Többször kellett orvosoz fordulnia, mire teljesen eltávolították a füléből a hatalmas csótányt.

Az Insider magazinnak mesélte el hátborzongató történetét a Floridában élő Katie Holley, aki egyik éjszaka arra ébredt, hogy valami van a fülében. Kaparászást és mocorgást hallott, megpróbálta kiszedni a különös dolgot egy fülpiszkálóval, amelyre két ízelt láb ragadt.

A férje zseblámpával belevilágított a fülébe, a csótány azonban - amely befészkelte magát - ettől még beljebb mászott. Azonnal orvoshoz rohantak, ahol eltávolították a rovart. Legalábbis azt hitték. Katie-nek az elkövetkező napokban is fájt a füle, nem szabadult az érzéstől, hogy valami benne maradt.

Csótány rendezett tivornyát a lány fülében Forrás: giphy.com

Újra rovoshoz fordult, majd kiderült, hogy a csótány testének felső fele benne maradt a hallójáratában. Ekkor már ezt is kihúzták.

A Rochesteri Orvostudományi Egyetem szerint ha ilyen eset történik, ne nyúljunk a fülünkbe. A sérülések elkerülése érdekében próbáljuk meg kirázni a bogarat, vagy egy kis olajat csepegtetni a fülünkbe. Ha mindez nem válna be, forduljunk orvoshoz.

Hasonló dolgokat produkál a női nemi szerv alvás közben, mint a pénisz (18+)http://www.life.hu/drlife/20180629-hasonlo-dolgokat-produkal-a-noi-nemi-szerv-alvas-kozben-mint-a-penisz.htmlGondolkoztál már valaha azon, hogy mi történik a vagináddal, miközben alszol? Nem? Pedig sok folyamat lejátszódik, azalatt a – jó esetben – 8 óra alatt. Dr. LifeOrigoKiújultak Benke Laci bácsi veseproblémáihttp://www.life.hu/drlife/20180629-kiujultak-benke-laci-bacsi-szakacs-veseproblemai.htmlTavalyi fertőző gyulladásos betegsége után újra orvosi kezelés alatt áll a népszerű szakács. Emlékezetes, az ország szakácsa egy évvel ezelőtt súlyos depresszióba esett az őt ért támadások miatt, és a sok stressz bizony a testén is nyomott hagyott. Benke Laci bácsi akkor került kórházba, amikor többen támadni kezdték a munkásságát, kritizálták a receptjeit, a főztjét. Schobert Norbi akkor Laci bácsi védelmére kelt, még a konyhafőnök zsűrijével, Fördős Zével is összebalhézott barátja miatt. Dr. LifeOrigoTöbb mint 200 kilót nyomott a világ legkövérebb tinédzsere, megoperáltákhttp://www.life.hu/drlife/20180628-tobb-mint-200-kilot-nyomott-a-vilag-legkoverebb-tinedzsere-megoperaltak.htmlImádta a sült ételeket és a fagylaltot Mihir Jain, a világ legkövérebb tinédzsere, aki 14 éves korára már több mint 230 kilót nyomott. Gyomor bypass műtéten esett át, ma már egyedül jár, és a légzése is helyrejött, hiszen testsúlyának majdnem harmadát sikerült leadnia. Dr. Life--Elgázolták R. Kárpáti Pétert, lánya elől is titkoltahttp://www.life.hu/drlife/20180628-elgazoltak-r-karpati-petert-lanya-elol-is-titkolta.htmlNem tudott arról R. Kárpáti Rebeka, hogy édesapját még 1992 előtt baleset érte, amikor vért is kellett kapnia. Ezt egy kampányvideó forgatásán tudta meg, ahol a hepatitis C vírusra és annak terjedésére hívták fel a figyelmet. Dr. Life--Csomót találtak Szíj Melinda torkában: meg kellett operálnihttp://www.life.hu/drlife/20180628-csomot-talaltak-szij-melinda-torkaban-meg-kellett-operalni.htmlSzíj Melinda nagyon tartott az operációtól, de végül beleegyezett. Egy csomót találtak a torkában, és úgy feküdt kés alá, hogy nem tudhatta, fog-e még tudni énekelni. Dr. LifeOrigoA rákos Emily Hayward bejelentette saját halálhírét Insatgram-oldalánhttp://www.life.hu/drlife/20180628-a-rakos-emily-hayward-bejelentette-sajat-halalhiret-insatgramoldalan.htmlEmily Hayward nyolc éven át folytatott ádáz küzdelmet a rák ellen, de feladta a harcot. Halálának hírét saját Instgram-oldalán jelentette be. „Szeretteim körében békésen itt hagytam mindenkit" – írta a mosolygós fotója mellé.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.