Kiújultak Benke Laci bácsi veseproblémái

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
vesebetegség szakács Benke László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavalyi fertőző gyulladásos betegsége után újra orvosi kezelés alatt áll a népszerű szakács. Emlékezetes, az ország szakácsa egy évvel ezelőtt súlyos depresszióba esett az őt ért támadások miatt, és a sok stressz bizony a testén is nyomott hagyott. Benke Laci bácsi akkor került kórházba, amikor többen támadni kezdték a munkásságát, kritizálták a receptjeit, a főztjét. Schobert Norbi akkor Laci bácsi védelmére kelt, még a konyhafőnök zsűrijével, Fördős Zével is összebalhézott barátja miatt.

Aggódhatnak Benke Laci bácsi rajongói, az egyik legnépszerűbb magyar szakácsot ugyanis veseproblémákkal kezelik - írja a Bors.

"Ma is pont orvosnál voltam, mostanában újra veseproblémáim vannak. Rendszeresen kezelésekre kell járnom, illetve kontrollra, csakúgy, mint tavaly a fertőző gyulladásos betegségemmel, ami szintén érintette a vesémet. Szerencsére, ha nem is fényesen, de jól vagyok, itt a hetedik X környékén már mindig jön valami" - nyilatkozta.

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája

Egészségesebb lehet a mérsékelt alkoholfogyasztás, mint az absztinenciahttp://www.life.hu/drlife/20180624-egeszsegesebb-a-mersekelt-alkoholfogyasztas-mint-az-absztinencia-allitjak-kutatok.htmlFelmérés készült arról, hogy mennyivel növeli a korai halálozás, illetve a daganatok kockázatát az alkohol. Persze, ezt nem először vizsgálták, és az eredmények sem mindig ugyanazt mutatják, de az mindegyikből kiderül, a mértéktelen fogyasztás szinte biztosan megbetegít. Dr. Life--Megfejtették, miért nőtt aránytalanul nagyra az ember agyahttp://www.life.hu/drlife/20180527-megfejtettek-miert-nott-aranytalanul-nagyra-az-emberi-agy.htmlSzámítógépes modellel fejtették meg amerikai tudósok, miért nőtt aránytalanul nagyra az ember agya az evolúció során, eredményeik szerint a legfontosabb tényezők nem társadalmiak, hanem gazdaságiak voltak: az élelem megszerzése, tárolása, eszközök készítése. Dr. LifeOrigoSzűcs Judith agya nem jut elég vérhezhttp://www.life.hu/drlife/20180527-szucs-judith-agya-nem-jut-eleg-verhez-ez-az-oka.htmlAz énekesnő gyakran émelyeg és szédül. A problémája már gyerekkora óta fennáll, de csak lánya születésekor derült ki, mi a baj. Dr. Life--Magyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világonhttp://www.life.hu/drlife/20180519-magyarorszagon-a-4-a-legnagyobb-az-elhizottak-aranya-a-vilagon.htmlMagyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világon - írja a szombati Népszava azzal kapcsolatosan, hogy május 19. az elhízás elleni nap Európában.Dr. LifeAFPGyógyszeres kezelésre van szüksége Szabó Zsófinak inzulinrezisztenciája miatthttp://www.life.hu/drlife/20180526-gyogyszeres-kezelesre-van-szuksege-szabo-zsofinak-inzulinrezisztenciaja-miat.htmlSzabó Zsófi a terhessége alatt tünetmentes volt, most azonban ismét romlott az állapota, ezért gyógyszert kell szednie. Dr. LifeOrigoHalálos veszélyt jelenthet a kutyád számára ez a súlyos betegség, és te is megfertőződhetszhttp://www.life.hu/drlife/20180512-halalos-veszelyt-jelenthet-a-kutyad-szamara-ez-a-sulyos-betegseg-es-te-is-megfertozodhetsz.htmlBarabás Évi felelős gazdiként készül a nyárra kutyájával, Hugóval. Május 10-én, a Szívférgesség Napján a kutyák egészségét veszélyeztető élősködők elleni védelem kapcsán Dr. Baji Balázs véleményét is kikérte. Bár rutinos kutyásként hallott már a kedvenceinkre halálos veszélyt jelentő szívférgességről, amelyet szúnyogok terjesztenek, a ma már állatorvosként is praktizáló olimpikontól is sok hasznos tanácsot kapott. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.