Súlyos betegségéről vallott Szolnoki Péter

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség fogyás kórház Szolnoki Péter Bon-Bon (zenekar)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szolnoki Péter elárulta, pár éve súlyos betegség miatt fogyott le alaposan. Szerencsére ma már jól van.

A Bon-Bon együttes énekese, Szolnoki Péter az elmúlt években igencsak lefogyott. Most kiderült, komoly betegség állt a háttérben: epevezeték-szűkületben szenvedett, csak két évvel ezelőtt került műthető állapotba. Hogylétéről most a BEST magazinnak nyilatkozott őszintén.

Szerencsém volt, hogy kiváló orvosok kezeltek. Mindig is tudtam, hogy lelki okok miatt betegedtem meg. Sok gyógymódot kipróbáltam, rendszeresen sportolok, igyekszem minden helyzetben lelkileg is kiegyensúlyozott maradni. A harag és az elfojtás, ami a méregtelenítő szervekre is rossz hatással van, betegített meg. Ma már igyekszem sok mindent elengedni, már nem veszek mindent úgy a lelkemre. Pedig szívember vagyok, ha nem az lennék, nem is tudnék olyan számokat írni, mint amilyenek eddig megszülettek."

A Bon-Bon énekese, Szolnoki Péter komoly betegséggel küzdött Forrás: MTI/Zih Zsolt
II. Erzsébet halála után új címet kap Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-ii-erzsebet-halala-utan-uj-cimet-kap-katalin-hercegne.htmlII. Erzsébet halála után átrendeződik majd a királyi család, először is Károly herceg örökli a trónt, a címét pedig Vilmos veszi át, de Katalin hercegnő sem marad a régi! TV + Sztárok--Bíró Ica bikiniben mutatta meg, hogy 61 évesen is igazi bombanő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-biro-ica-bikiniben-mutatta-meg-hogy-61-evesen-is-igazi-bombano.htmlBíró Ica megmutatta, hogy 61 évesen is bombanő: binikis fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--A Got Talent magyar továbbjutóját, Vivient vád érte: megszólalt a magyar edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180629-a-got-talent-magyar-tovabbjutojat-vivient-vad-erte-megszolalt-a-magyar-edzoje.htmlHatalmas sikert ért el ugróköteles mutatványával a Got Talentben Vivien, ám a produkciója utáni állításain meglepődött egykor magyar edzője. A lány állította, cikizték itthon, ám a tréner nem emlékszik ilyesmire. Szerinte nem történt ilyen, legalábbis az ő klubjukban. TV + SztárokOrigoStadler József síremléke zarándokhely letthttp://www.life.hu/sztarok/20180629-stadler-jozsef-siremleke-zarandokhely-lett.htmlAkasztón helyezték végső nyugalomra Stadler Józsefet, a Stadler FC labdarúgócsapat névadó tulajdonosát, halála óta sírhelye zarándokhely lett. TV + Sztárok--45 éves korában elhunyt a korábbi szerb válogatott focista, Goran Bunjevcsevics http://www.life.hu/sztarok/20180629-45-eves-koraban-elhunyt-a-korabbi-szerb-valogatott-focista-goran-bunjevcsevics.html45 éves korában elhunyt Goran Bunjevcsevics korábbi szerb válogatott labdarúgó. A focista halálhírét egykori klubja, a Crveza Zvezda tette közzé. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: ezek a bajnokság eddigi legviccesebb mémjeihttp://www.life.hu/sztarok/20180629-focivb-2018-ezek-a-bajnoksag-eddigi-legviccesebb-memjei.htmlA foci-vb eddig igen sok meglepetést tartogatott, de kétségtelen, hogy a németek kiesése döbbentett meg eddig a legjobban mindenkit. Mondanunk sem kell, az internet kárörvendő népe ihletett merített az erősnek hitt csapat távozásából, rengeteg mém született a német csapat kárára, de nemcsak ők kapták meg a magukét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.