Voksán Virág többször felkel éjszaka, mióta várandós: videó

terhesség Voksán Virág alvás éjszaka várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartozik a mélyalvók csoportjába Voksán Virág, ám mióta várandós, még többször felkel éjszaka...

"Elég sokszor felkelek mostanában, sosem voltam az a nagy jó alvó, nem is vagyok mélyalvó, a legkisebb zörejre is felébredek. Amióta a várandósság beköszöntött, még többször felkelek éjszakánként" - mesélte a Mokkában a hamarosan anyai örömök elé néző Voksán Virág, aki G. Németh Györggyel, a Magyar Alvás Szövtség elnökével érkezett a stúdióba.

Kiderült az is, hogy Virág korábban horkolt is orrsövényferdülése miatt, ám ezt egy műtéttel orvosolni tudták. G. Németh György elmondta, fontos, hogy az emberek napi 7-9 órát aludjanak, a napi 2-3 alvás káros az emberi szervezetre.

A várandós Voksán Virág délutáni alvással igyekszik pótolni az éjszakai kimaradt időt. G. Németh György szerint ez pótolni nem tudja, viszont nagyon sokat segít. Elárulta, hogy az USA-ban már terjed egy trend, miszerint ebéd után pihennek a dolgozók a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

A várndós dj-nek már egyre nagyobb a pocakja. Ezt Instagram-oldalán is megmutatta követőinek:

Rózsa György keze megsérült, műteni kelletthttp://www.life.hu/drlife/20180706-rozsa-gyorgy-keze-megserult-muteni-kellett.htmlBekötözött kézzel látták Rózsa Györgyöt, mint kiderült, A Nagy Duett próbája közben sérült meg, kezét meg kellett műteni. Úgy tűnik, teljesen felgyógyul majd. Dr. Life--A budapesti nő 13 éve nem tud aludni, minden kezelést kipróbálthttp://www.life.hu/drlife/20180705-a-budapesti-no-13-eve-nem-tud-aludni-minden-kezelest-kiprobalt.htmlNem képes átaludni az éjszakákat 13 éve egy budapesti nő, azóta nem érzi, hogy álmos lenne. Minden létező kezelést kipróbált, nem jutott eredményre. Állapotának az egészsége is kárát láthatja. Dr. LifeNekiestek a kommentelők Kulcsár Edinánakhttp://www.life.hu/drlife/20180705-nekiestek-a-kommentelok-kulcsar-edinanak-baba-macska.htmlKiakadtak a netezők Kulcsár Edina egyik fotója miatt, szerintük ugyanis a kismama születendő babáját veszélyezteti. Dr. Life--Durva betegséget okozhatnak a műanyagokhttp://www.life.hu/drlife/20180705-durva-betegseget-okozhatnak-a-muanyagok-vegyi-anyagok.htmlA műanyaggal az az egyik legnagyobb probléma, hogy csak nagyon nehezen bomlik le, ehhez a folyamathoz több száz év szükséges.Dr. LifeThinkstockMegyeri Csilla párja, Zsolt balesetet szenvedett kamionjávalhttp://www.life.hu/drlife/20180705-megyeri-csilla-parja-zsolt-balesetet-szenvedett-kamionjaval.htmlNehéz napokon van túl Megyeri Csilla, ugyanis párja, Molnár Zsolt balesetet szenvedett kamionjával. A jármű irányíthatatlanná vált, eltört a kormányösszekötő rúd, a jármű az árokba csapdódott. Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszták, de nagy anyagi káruk keletkezett. Dr. LifeMegvizsgálták a kutatók a napi hat kávét ivó idősek egészségi állapotáthttp://www.life.hu/drlife/20180705-megvizsgaltak-a-kutatok-a-napi-hat-kavet-ivo-idosek-egeszsegi-allapotat-kutatas.htmlMeglepő eredményre jutottak a szakemberek egy kutatás során: kiderült, hogy a napi hat kávét fogyasztó nyugdíjasok egészségesebbek, mint társaik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.