Így él most a Down-szindrómás pár, akik 23 évvel ezelőtt házasodtak össze

betegség házasság feledékenység demencia szerelem Alzheimer-kór Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonhárom évvel ezelőtt házasodott össze a Down-szindrómás pár, Maryanne Pilling és Tommy Pilling. A férfi 13 évvel idősebb a lánynál, most Alzheimer-kórral diagnosztizálták. Maryanne-nek édesanyja magyarázta el, milyen változás elé néz férje. 

Többen támadták a Down-szindrómás párt 23 évvel ezelőtt házasságuk miatt, hiszen a feleség Maryanne Pilling 13 évvel fiatalabb párjánál, Tommy Pillingnél. A pár azonban azóta is boldogan él, élvezik a mindennapokat, gyakran fociznak együtt, kirándulnak, koncertre járnak. Még mindig szerelmesek egymásba.

Most azonban valami beárnyékolja kapcsolatukat: Tommy-t Alzheimer-kórral diagnosztizálták. A Mirror cikke szerint Mayanne édesanyja, Linda Martin szívszorító magyarázatot adott a lányának férje állapotára. Tommy ugyanis egyre több dolgot felejt el, az idegenekkel pedig nehezen érteti meg magát.

"Ebben a pillanatban annyit mondtunk el, hogy Tommy egyre idősebb, így elfelejt dolgokat, és egy kicsit több gondoskodásra van szüksége" - mesélte az édesanyja. "És ez elég is ahhoz, hogy Maryanne megbirkózzon ezzel. Napról-napra haladunk kisbaba lépésekkel" - tette hozzá Linda.

Voksán Virág többször felkel éjszaka, mióta várandós: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180706-voksan-virag-tobbszor-felkel-ejszaka-miota-varandos.htmlNem tartozik a mélyalvók csoportjába Voksán Virág, ám mióta várandós, még többször felkel éjszaka... Dr. LifeOrigoMegműtötték az Agymenők sztárját, Kaley Cuocóthttp://www.life.hu/drlife/20180706-megmutottek-az-agymenok-sztarjat-kaley-cuocot.htmlKórházban kötött ki a nászútjára készülő Kaley Cuoco. A szép színésznőnek vállműtétje volt. Dr. Life--Rákot diagnosztizáltak Elvis Costellonál, lemondta a koncertjeithttp://www.life.hu/drlife/20180706-rakot-diagnosztizaltak-elvis-costellonal-lemondta-a-koncertjeit.htmlHat koncertet kellett lemondania Elvis Costellonak európai turnéjából, ugyanis meg kell műteni. A zenészt rákkal diagnosztizálták, szervezetének pedig szüksége van a pihenésre a kezelés után. Dr. Life--Durva betegségek leselkednek a forrónadrágot viselőkrehttp://www.life.hu/drlife/20180706-durva-betegsegek-leselkednek-a-forronadragot-viselokre-otvar.htmlSzakember elárulta, komoly egészségi kockázata van a túl rövid ruhadarabok viselésének. Dr. Life--Rózsa György keze megsérült, műteni kelletthttp://www.life.hu/drlife/20180706-rozsa-gyorgy-keze-megserult-muteni-kellett.htmlBekötözött kézzel látták Rózsa Györgyöt, mint kiderült, A Nagy Duett próbája közben sérült meg, kezét meg kellett műteni. Úgy tűnik, teljesen felgyógyul majd. Dr. Life--A budapesti nő 13 éve nem tud aludni, minden kezelést kipróbálthttp://www.life.hu/drlife/20180705-a-budapesti-no-13-eve-nem-tud-aludni-minden-kezelest-kiprobalt.htmlNem képes átaludni az éjszakákat 13 éve egy budapesti nő, azóta nem érzi, hogy álmos lenne. Minden létező kezelést kipróbált, nem jutott eredményre. Állapotának az egészsége is kárát láthatja. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.