Műtéten esett át Kubik Anna, Kossuth-díjas színésznő

Fotó: Mudra László - Origo -
Kubik Anna műtét Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kubik Anna színésznő elviselhetetlen fájdalmai miatt kényszerült beavatkozásra: epehólyagműtéten esett át. 

Pörgős életet él Kubik Anna, Kossuth-díjas színésznő, de most muszáj pihennie. Komoly beavatkozáson esett át ugyanis, ami miatt kénytelen lassabb tempóra kapcsolni. A színésznő epehólyagműtéten esett át, de már jól van.

Kubik Annát műteni kellett Fotó: Mudra László - Origo

Elviselhetetlen fájdalmak gyötörtek, olyan görcseim voltak, amit nem kívánok senkinek.

Lokálnak

Eddig áll el a maradék ételhttp://www.life.hu/drlife/20180711-eddig-all-el-a-maradek-etel-hutve-hutes-nelkul.htmlA hétvége után maradt ételeket kár lenne kidobni, viszont mindent nem is tudunk megenni azonnal, sőt pár nap alatt sem. Fontos tudni, mi az, amit érdemes tárolni, és mi az, amit nagyon gyorsan fogyasszunk el vagy dobjunk ki, ugyanis Magyarországon évente több mint kétezer ember betegszik meg valamilyen romlott étel fogyasztása miatt. A tévhittel ellentétben azonban nem étteremben, hanem otthon, ételmaradéktól leszünk betegek. Dr. LifeOrigoAz egészségre is jó hatással van a meztelenül alváshttp://www.life.hu/drlife/20180711-az-egeszsegre-is-jo-hatassal-van-a-meztelenul-alvas.htmlSokaknál még mindig tabunak számít a meztelenül alvás, ám az egészségre és a közérzetre is jótékony hatással lehet. Mutatunk néhány dolgot, aminek halltán te is a szekrény mélyére süllyeszted a pizsamát egy időre. Dr. LifeOrigoSúlyos fertőzéseket lehet kapni a textil bevásárlótáskátólhttp://www.life.hu/drlife/20180711-sulyos-fertozeseket-lehet-kapni-a-textil-bevasarlotaskato.htmlBár a környezetvédelem szempontjából előremutató a textiltáskák használata bevásárláskor, az személyes egészségünket komolyan veszélyeztetheti, ha ezeket használjuk. Pláne, ha nem mossuk őket gyakran. A szakemberek szerint ezek a szatyrok a melegágyai az E.coli baktériumnak, a penésznek és akár még a csótányoknak is. Dr. Life--Nem mindegy, hogy reggel vagy este zuhanyzunk-ehttp://www.life.hu/drlife/20180711-nem-mindegy-hogy-reggel-vagy-este-zuhanyzunke.htmlTe reggel vagy este zuhanyzol inkább? Részletkérdésnek tűnik, de egyáltalán nem az. Fontos szempont a bőrünk és a hajunk típusa és nem utolsó sorban az életmódunk: ezek mind meghatározzák, hogy melyik számunkra az ideális időpont. Dr. Life--Minden, amit a hüvelyszűkítésről tudni akartálhttp://www.life.hu/drlife/20180710-minden-amit-a-huvelyszukitesrol-tudni-akartal.htmlA hüvely izomzatának elernyedése olyan komoly tünetekhez vezethet, mint a hüvely kitágulása, vagy az akaratlan vizeletcsepegés, azaz inkontinencia kialakulása. Ezek a kellemetlenségek kihatnak az érintett nők mindennapjaira, rontják az életminőséget és a szexuális örömök megélését. A lézeres hüvelyszűkítés megoldást jelenthet ezekre a problémákra, a fájdalomtól pedig egyáltalán nem kell tartani – hívja fel a figyelmet dr. Pácsa Szilvia nőgyógyász szakorvos.Dr. LifeOrigoGeorge Clooney Szardínia szigetén szenvedett motorbalesetethttp://www.life.hu/drlife/20180710-george-clooney-szardinia-szigeten-szenvedett-motorbalesetet.htmlMotorozni indult Szardínia szigetén George Clooney, de rossz vége lett, autóval ütközött. A színészt kórházba szállították. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.