Ujjak nélküli keze mindennapjait dokumentálja a lány

betegség rajz Amnionszalag-szindróma születési rendellenesség közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves Haylee Gardner amnionszalag-szindrómával született, így bal kezén sem kézfej, sem pedig ujjak nincsenek. Szeretné megmutatni az embereknek, hogy a furcsa végtag nem befolyásolja mindennapjait. Karját Frednek nevezte el, arcot rajzol rá, és Instagram-profilt is készített neki.

Amionszalag-szindrómával született a 16 éves Haylee Gardner, akinek így bal kezén sem kézfej, sem pedig ujjak nincsenek.

Édesanyja gyermekkorában elmondta neki, hogy ettől ő is teljes értékű ember, mutassa meg mindenkinek, hogy ez nem jelent hátrányt számára. Haylee nemrégiben észrevette, hogy a kicsiny hüvelykujj kezdemény a karján olyan, mint egy orr. Arcot rajzolt a karra és Frednek nevezte el. Látta, hogy barátait megnevetteti vele, így létrehozott a karjának egy Instagram-profilt - írta a Metro.

Oh Do I Miss The Water

Haylee Gardner (@onehanded1der) által megosztott bejegyzés,

Vicces arzokat rajzol rá és különböző helyzetekbe hozza remélve, hogy ezzel is segít elfogadni másoknak az emberek közti különbségeket.

My names MoneyBags, Fred MoneyBags .. .. #onehand #onehanded #onehandedlife #nub #luckyfinsrock #hundreds #money #fred

Fred (@littlehandfred) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.