Ezt jelentik valójában a rémálmok

Forrás: -- -
alvás szakértő rémálom álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran álmodsz egy eseményről vagy egy furcsa tárgyról? Kíváncsi vagy rá, mit jelenthet? Olvasd el cikkünket, hogy megtudd!

Cathy Pagano asztrológus a Popsugar magazinnak négy gyakori álom jelentését magyarázta meg. Mutatjuk, melyek ezek!

Kiesett fog

Tévhit, hogy a kiesett fog azt jelentené, hogy egy közeli hozzátartozónk meg fog halni. A szakember szerint ennek a rémálomnak egészen más jelentése van. Mivel a fog automatikusan összekapcsolódik a rágással, a fog kihullása azt jelzi, hogy valamilyen problémán, megoldatlan ügyön rágódunk.

Haj levágása

Amennyiben azt álmodod, levágják a hajadat, titkon arra vágysz, hogy még inkább elismerjék munkásságodat és megismerjék igazi személyiségedet. Ugyanakkor jelentheti azt is, hogy túl sokat beszélsz, nem vagy eléggé lényegre törő és érdemes lenne őszintébbnek lenned.

Minden álomnak külön jelentése van Forrás: --

Pattanások

Ha álmodban kiütések, pattanások borítják a testedet, azt jelzi, hogy szorongó típus vagy. Lehet, hogy valamikor a múltban tragikus esemény történt veled, vagy esetleg attól rettegsz, hogy elveszted valamelyik szerettedet.

Meztelenkedés nyilvános helyen

Igen gyakori rémálom, hogy valaki nyilvános helyen meztelenkedik. Ez arra utalhat, hogy nagyon sebezhetőnek és kiszolgáltatottnak érzed magad. De ha az álmodban magabiztos vagy, akkor igenis kész vagy arra, hogy megmutasd valódi énedet a nagyvilágnak.

Íme, Katalin hercegné stylistja, Natasha Archerhttp://www.life.hu/trend/20180716-ime-katalin-hercegne-stylistja-natasha-archer.htmlSokan vannak Katalin hercegné segítségére, hogy minden szigorú szabályt be tudjon tartani. Az öltözködésben Natasha Archer stylist segédkezik a hercegnének. Trend--Kiszőkíttette a haját Szandi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180716-kiszokittette-a-hajat-szandi.htmlÚj külsővel lepte meg rajongóit Szandi: az énekesnő rövid, vagány frizurát csináltatott magának és a tincseit is kiszőkíttette. Trend--Modell lett a hétéves, amputált lábú Daisy-May Demetre http://www.life.hu/trend/20180716-modell-lett-a-heteves-amputalt-labu-daisy-may-demetre.htmlAmputált lábakkal is megvalósította legnagyobb álmát a hétéves Daisy: modell lett belőle. TrendOrigoHeti trendjelentés: Hailey Baldwin mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20180713-heti-trendjelentes-szerepel-benne-hailey-baldwin-kylie-minogue.htmlA hét legizgalmasabb eseménye a divat szempontjából is Lajos herceg keresztelője volt. A vörös szőnyegen mindeközben az uborkaszezon volt jellemző. TrendOrigoHarminckét éve halt meg a szépségkirálynő, Molnár Csilla Andreahttp://www.life.hu/trend/20180711-hamrincket-eve-tavozott-a-kiralyno-molnar-csilla.htmlHarminckét évvel ezelőtt halálos adag szívgyógyszert vett be a magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla. Nem akart meghalni, kísérlete segélykiáltás volt, de életét nem tudták megmenteni. Öccse szerint azonban nem halt meg a királynő. TrendOrigoTücsi piercingekkel a hajában érkezett a Balaton Soundrahttp://www.life.hu/trend/20180709-tucsi-piercingekkel-a-hajaban-erkezett-a-balaton-soundra.htmlTőle szokatlanul vad szettben érkezett a Balaton Soundra Tücsi. Haját piercingek díszítették és egy falatnyi csipkés felsőt viselt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.