Nekrológjáról és temetéséről is rendelkezett az 5 éves rákos kisfiú

betegség halál kisfiú temetés nekrológ kórház rák gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákkal diagnosztizálták az 5 éves Garrett Matthiast, aki a múlt héten halt meg. Halála előtt temetéséről és végrendeletéről is rendelkezett. Szülei minden kívánságát teljesítik. 

Öt ugrálóvárat kért a temetésére az 5 éves Garrett Matthias, akinél rákot diagnosztizáltak. A kisfiú múlt héten halt meg, tudta, mennyire beteg. Először úgy tűnt, használnak a kezelések, ám végül közölték szüleivel az orvosok: meg fog halni.

"Nevem: Garrett Michael Boofias

A születésnapom: 5 éves vagyok

Címem: egy Bulldog vagyok!

A kedvenc színem: kék és piros és fekete és zöld" - kezdte diktálni saját nekrológját az öt éves fiú.

Azt is elmondta, hogy imádta Batmant, Thort és a családját. Ellenben utálta a betegséget, a tűket és a nadrágot.

Azt is elmondta, hogy szeretné, ha testét elégetnék úgy, mint egyik kedvenc szuperhőse, Thor édesanyjáét azért, hogy fák nőhessenek a testéből. És tűzijátékot is szeretett volna.

A CNN cikke szerint szülei tiszteletben tartják fiuk kívánságait és teljesítik azokat.

Ezt jelentik valójában a rémálmokhttp://www.life.hu/drlife/20180716-ezt-jelentik-valojaban-a-remalmok-szakerto.htmlGyakran álmodsz egy eseményről vagy egy furcsa tárgyról? Kíváncsi vagy rá, mit jelenthet? Olvasd el cikkünket, hogy megtudd! Dr. Life--Szemműtéten esett át a TV2 műsorvezetője, Vitányi Judithttp://www.life.hu/drlife/20180716-szemmuteten-esett-at-a-tv2-musorvezetoje-vitanyi-judit.htmlSzemműtéten esett át a TV2 csinos műsorvezetője, Vitányi Judit. Dr. Life--Tom Cruise nyilatkozott Val Kilmer állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20180713-tom-cruise-nyilatkozott-val-kilmer-allapotarol.htmlVal Kilmer állapota nagyon aggasztotta a rajongókat, de most Tom Cruise jó hírekkel szolgált mindenkinek. Dr. Life--Fertőzéseket okozhat, ha nem csukod le a wc tetejét öblítés előtthttp://www.life.hu/drlife/20180713-fertozeseket-okozhat-ha-nem-csukod-le-a-wc-tetejet-oblites-elott.htmlGyermekkorban számos higiéniával kapcsolatos dolgot megtanítanak a szülők gyermekeiknek, ám egy dolog sokszor kimarad: érdemes lecsukni a wc-ülőkét öblítés előtt. Mutatjuk, miért. Dr. LifeAFPUjjak nélküli keze mindennapjait dokumentálja a lányhttp://www.life.hu/drlife/20180713-ujjak-nelkuli-keze-mindennapjait-dokumentalja-a-lany.htmlA 16 éves Haylee Gardner amnionszalag-szindrómával született, így bal kezén sem kézfej, sem pedig ujjak nincsenek. Szeretné megmutatni az embereknek, hogy a furcsa végtag nem befolyásolja mindennapjait. Karját Frednek nevezte el, arcot rajzol rá, és Instagram-profilt is készített neki.Dr. Life--Denise Nickersonnak a Willy Wonka és a csokigyár színésze stroke-ot kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180713-denise-nickersonnak-a-willy-wonka-es-a-csokigyar-szinesze-strokeot-kapott.htmlViolet Beauregardét játszotta az 1971-es Willy Wonka és a csokigyár című filmben Denise Nickerson, aki jelenleg az intenzív osztályon fekszik, stroke-ot kapott. A családja gyűjtést rendezett számára. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.