Szemműtéten esett át a TV2 műsorvezetője, Vitányi Judit

szemműtét műtét TV2 Vitányi Judit kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemműtéten esett át a TV2 csinos műsorvezetője, Vitányi Judit.

Csak kevesen tudják, hogy gyermekkora óta szemproblémákkal küzdött a TV2 műsorvezetője, Vitányi Judit.

Hétéves korom óta vagyok szemüveges és egyből egy másfél dioptriással kezdtem. Azóta minden évben romlott a szemem, senki nem tudja, miért... Utána tizenhárom éves voltam, amikor megkaptam az első kontaktlencsémet, azzal jóval élesebben láttam, de folyamatos volt akkor is a romlás. Most jutottam el oda, hogy három éve nem romlott, most tudtam elmenni egy alkalmassági vizsgálatra, hogy egyáltalán meg lehet-e műteni" – mesélte a műsorvezető a FEM3-ban.

Vitányi Judit elárulta, az utóbbi időben már szemüveggel és kontaktlencsével sem látott már élesen, ezért nagyon nagy megkönnyebbülés volt számára a szemműtét.

Amikor elmentem az egyhetes kontrollra, mondták, hogy minden rendben és kijöttem az épületből, odaértem az autómhoz és leesett, hogy én életemben először kontaktlencse és szemüveg nélkül vezettem. Ez akkora hatással volt rám, hogy elpityeredtem..."

Tom Cruise nyilatkozott Val Kilmer állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20180713-tom-cruise-nyilatkozott-val-kilmer-allapotarol.htmlVal Kilmer állapota nagyon aggasztotta a rajongókat, de most Tom Cruise jó hírekkel szolgált mindenkinek. Dr. Life--Fertőzéseket okozhat, ha nem csukod le a wc tetejét öblítés előtthttp://www.life.hu/drlife/20180713-fertozeseket-okozhat-ha-nem-csukod-le-a-wc-tetejet-oblites-elott.htmlGyermekkorban számos higiéniával kapcsolatos dolgot megtanítanak a szülők gyermekeiknek, ám egy dolog sokszor kimarad: érdemes lecsukni a wc-ülőkét öblítés előtt. Mutatjuk, miért. Dr. LifeAFPUjjak nélküli keze mindennapjait dokumentálja a lányhttp://www.life.hu/drlife/20180713-ujjak-nelkuli-keze-mindennapjait-dokumentalja-a-lany.htmlA 16 éves Haylee Gardner amnionszalag-szindrómával született, így bal kezén sem kézfej, sem pedig ujjak nincsenek. Szeretné megmutatni az embereknek, hogy a furcsa végtag nem befolyásolja mindennapjait. Karját Frednek nevezte el, arcot rajzol rá, és Instagram-profilt is készített neki.Dr. Life--Denise Nickersonnak a Willy Wonka és a csokigyár színésze stroke-ot kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180713-denise-nickersonnak-a-willy-wonka-es-a-csokigyar-szinesze-strokeot-kapott.htmlViolet Beauregardét játszotta az 1971-es Willy Wonka és a csokigyár című filmben Denise Nickerson, aki jelenleg az intenzív osztályon fekszik, stroke-ot kapott. A családja gyűjtést rendezett számára. Dr. Life--Foci vb: 39 fokos lázzal nyert a horvát Ivan Rakitichttp://www.life.hu/drlife/20180713-ivan-rakitic-39-fokos-lazzal-jatszott-a-horvatangol-meccsen.htmlLapinformációk szerint 39 fokos lázzal játszotta le a foci vb elődöntőjét a horvát válogatott sztárja, Ivan Rakitic. Emiatt most sokan hősként tekintenek rá, ugyanis a válogatott legyőzte Angliát, így ott lesz a vasárnapi döntőben.Dr. Life--Újra kórházba került Törőcsik Mari: rosszabbodott az állapotahttp://www.life.hu/drlife/20180713-ujra-korhazba-kerult-torocsik-mari-rosszabbodott-az-allapota.htmlA Ripost egyik olvasója látta Törőcsik Marit egy kórházi látogatáskor, állítólag nincs jó állapotban a színésznő.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.