Détár Enikő hormongyógyszereket szed a klimax ellen - így kerüli el a változókort

Détár Enikő hormon hormonhatású anyagok klimax változókor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő elmúlt 54 éves, mégis huszonéveseket meghazudtoló formában van. Elárulta, mi a titka.

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról Détár Enikő, hogyan küzd a változókor ellen. A klimax akkor köszöntött be az életébe, amikor az új szerelem is, Péter személyében, éppen ezért sem engedhette, hogy elérje őt is ez a kor.

Détár Enikő, bikini Forrás: tv2

Nem érdekel, hogy az én koromban már illene néninek lenni! Imádom a hosszú hajamat, ami ugyan egy árnyalattal halványabb színű, mint pár éve, és szeretem a dögös, nőies ruháimat is, amelyekben mindig megdicsér Péter, a párom. Amikor jött a változókor, nem süppedhettem bele az önsajnálatba, hiszen vele együtt érkezett az életembe az új szerelem is. Minden bizonnyal ez is hozott egy jó kis pozitív hormonális változást, de sokat segített az orvosom is, aki némi fitoösztrogént és életmódváltást javasolt. Ma már egy nőnek jó néhány korszerű módszer áll a rendelkezésére, ha ilyen gondja van, és csak a saját döntésünkön múlik, élünk-e ezekkel - mesélte a Borsnak Enikő.

Dzsudzsák Balázs megmutatta sérülését: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180608-dzsudzsak-balazs-megmutatta-seruleset-foto.htmlA napokban egy válogatott mérkőzésen sérült meg csúnyán Dzsudzsák Balázs, akinek nem jött jól most ez a baleset, ugyanis jelenleg csapatot keres az őszi szezontól.Dr. Life--Détár Enikő komoly hangszálműtéten esett át: számos szerepet nem kapott meg emiatthttp://www.life.hu/drlife/20180528-detar-eniko-komoly-hangszalmuteten-esett-atszamos-szerepet-nem-kapott-meg-emiatt.htmlDétár Enikő nagyon komoly hangszálműtéten esett át, szerencsére nem történt nagyobb baj. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoNekrológjáról és temetéséről is rendelkezett az 5 éves rákos kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20180716-nekrologjarol-es-temeteserol-is-rendelkezett-az-5-eves-rakos-kisfiu.htmlRákkal diagnosztizálták az 5 éves Garrett Matthiast, aki a múlt héten halt meg. Halála előtt temetéséről és végrendeletéről is rendelkezett. Szülei minden kívánságát teljesítik. Dr. Life--Tippek a rossz szájszag ellenhttp://www.life.hu/drlife/20180716-tippek-a-rossz-szajszag-ellen.htmlA rossz lehelet rendkívül kellemetlen, de lehet tenni ellene. A szájban rengeteg baktérium él, és ha ezek elkezdik lebontani a különböző élelmiszereket – mondjuk tejterméket – akkor rossz szájszag keletkezhet, de ez csak az egyik ok. Sok minden állhat a háttérben, ezért érdemes beszélni a fogorvossal vagy háziorvossal, hogy kiderüljön, nem valamilyen betegség okozza-e a tünetet. Amennyiben nem erről van szó, íme, néhány tipp a rossz lehelet ellen Dr Harold Katz fogorvostól. Dr. Life--Ezt jelentik valójában a rémálmokhttp://www.life.hu/drlife/20180716-ezt-jelentik-valojaban-a-remalmok-szakerto.htmlGyakran álmodsz egy eseményről vagy egy furcsa tárgyról? Kíváncsi vagy rá, mit jelenthet? Olvasd el cikkünket, hogy megtudd! Dr. Life--Fertőzéseket okozhat, ha nem csukod le a wc tetejét öblítés előtthttp://www.life.hu/drlife/20180713-fertozeseket-okozhat-ha-nem-csukod-le-a-wc-tetejet-oblites-elott.htmlGyermekkorban számos higiéniával kapcsolatos dolgot megtanítanak a szülők gyermekeiknek, ám egy dolog sokszor kimarad: érdemes lecsukni a wc-ülőkét öblítés előtt. Mutatjuk, miért. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.