Gina Stewart, a világ legszexibb nagymamája visszacsinálná a mellplasztikát

mell betegség Gina Stewart plasztikai sebész tumor mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben megválasztották a 47 éves Gina Stewartot a világ legszexibb nagymamájának. Most elárulta, nagyon megbánta, hogy plasztikáztatta melleit. Úgy érzik, az implantátumok minden nap mérgezik őt, komoly tünetei vannak. 

Az Ausztráliában élő Gina Stewart a világ legszexibb nagymamája. 47 éves kora ellenére már unokái vannak, nagyon boldog élete van, de vallott kinézete árnyoldalairól is.

Nagyon megbánta, hogy B-kosaras kebelibe E-kosaras implantátumokat rakatott 10 évvel ezelőtt, hiszen úgy érzi, ezek most minden nap mérgezik őt. A The Sun cikke szerint émelyeg, gyakran fáradt, pánikrohamai vannak és a haja is hullik.

A cikk szerint a ATGA, azaz az Ausztrál Gyógyászati Termékek Egyesülete megerősítette, hogy az országban 72 nő szenved egy olyan rákos megbetegedéstől, melyek a mellimplantátumok közelében alakultak ki, 3-an pedig már meg is haltak. Ennek ellenére nem javasolják az implantátumok eltávolítását.

Gina Stewart mégis ki akarja vetetni az implantátumokat. "Nem tudom, hogyan érint majd szellemileg, ha sokkal kisebb mellekkel ébredek" - mondta a nagymama. Hozzátette: párnázott melltartót hordhat, már csak az egészsége érdekli.

Nekrológjáról és temetéséről is rendelkezett az 5 éves rákos kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20180716-nekrologjarol-es-temeteserol-is-rendelkezett-az-5-eves-rakos-kisfiu.htmlRákkal diagnosztizálták az 5 éves Garrett Matthiast, aki a múlt héten halt meg. Halála előtt temetéséről és végrendeletéről is rendelkezett. Szülei minden kívánságát teljesítik. Dr. Life--Fertőzéseket okozhat, ha nem csukod le a wc tetejét öblítés előtthttp://www.life.hu/drlife/20180713-fertozeseket-okozhat-ha-nem-csukod-le-a-wc-tetejet-oblites-elott.htmlGyermekkorban számos higiéniával kapcsolatos dolgot megtanítanak a szülők gyermekeiknek, ám egy dolog sokszor kimarad: érdemes lecsukni a wc-ülőkét öblítés előtt. Mutatjuk, miért. Dr. LifeAFPUjjak nélküli keze mindennapjait dokumentálja a lányhttp://www.life.hu/drlife/20180713-ujjak-nelkuli-keze-mindennapjait-dokumentalja-a-lany.htmlA 16 éves Haylee Gardner amnionszalag-szindrómával született, így bal kezén sem kézfej, sem pedig ujjak nincsenek. Szeretné megmutatni az embereknek, hogy a furcsa végtag nem befolyásolja mindennapjait. Karját Frednek nevezte el, arcot rajzol rá, és Instagram-profilt is készített neki.Dr. Life--Denise Nickersonnak a Willy Wonka és a csokigyár színésze stroke-ot kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180713-denise-nickersonnak-a-willy-wonka-es-a-csokigyar-szinesze-strokeot-kapott.htmlViolet Beauregardét játszotta az 1971-es Willy Wonka és a csokigyár című filmben Denise Nickerson, aki jelenleg az intenzív osztályon fekszik, stroke-ot kapott. A családja gyűjtést rendezett számára. Dr. Life--Az egészségre is jó hatással van a meztelenül alváshttp://www.life.hu/drlife/20180711-az-egeszsegre-is-jo-hatassal-van-a-meztelenul-alvas.htmlSokaknál még mindig tabunak számít a meztelenül alvás, ám az egészségre és a közérzetre is jótékony hatással lehet. Mutatunk néhány dolgot, aminek halltán te is a szekrény mélyére süllyeszted a pizsamát egy időre. Dr. LifeOrigoA napozásfüggő édesanyán extrém beavatkozást hajtottak végre az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20180711-a-napozasfuggo-edesanyan-extrem-beavatkozast-hajtottak-vegre-az-orvosok.htmlAzt is élvezte, ha leég a napon, már tinédzser korában is szoláriumba járt a kétgyermekes édesanya, Janet Lujan. Bőrrákot kapott, a pattanásnak tűnő valami krátert hagyott maga után az orrán, homlokából vett szövetekkel kellett pótolni azt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.