Tom Jones lemondta koncertjét: kórházba került

Forrás: VeszprémFest -
Tom Jones kórház fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Jones második élő koncertjét volt kénytelen lemondani néhány órával a kezdés előtt: kórházba került.

Szomorúak és aggódnak is Tom Jones rajongói. A sztár stábja színpadra lépés előtt néhány órával közölte a rajongókkal, hogy elmarad a koncert. Kiderült, hogy az énekest kórházba kellett szállítani, ezért nem tudta megtartani fellépését Chesterben.

Tom Jones lemondta koncertjét Forrás: VeszprémFest

Túl sok konkrétumot nem árultak el a betegségével kapcsolatban, mindössze annyit közöltek, hogy egy bakteriális fertőzést kapott el az énekes. A koncertet augusztusban pótolják majd és reménykednek, hogy mihamarabb meggyógyul a sztár - írja a Mirror.

Megoperálják Székhelyi Józsefethttp://www.life.hu/drlife/20180719-megoperaljak-szekhelyi-jozsefet-rak-attet.htmlSzékhelyi József elárulta, hamarosan megoperálják. Állapotáról csak szűkszavúan nyilatkozott. Dr. Life--Tallós Rita tüdején áttétet találtak, meg kellett műtenihttp://www.life.hu/drlife/20180719-tallos-rita-tudejen-attetet-talaltak-meg-kellett-muteni.htmlFelgyógyult a mellrákból Tallós Rita színésznő, nem gondolta volna, hogy még egyszer kés alá kell feküdnie emiatt. Tüdejében áttétet találtak, egyik tüdőlebenyét el kellett távolítani. Dr. LifeOrigoSúlyos beteg a világ egyik legjobb női focistája, Marozsán Dzseniferhttp://www.life.hu/drlife/20180719-sulyos-beteg-a-vilag-egyik-legjobb-noi-focistaja-marozsan-dzsenifer.htmlKözösségi oldalán jelentette be Marozsán Jennifer, a magyar származású német válogatott focista, hogy súlyos beteg - írja a Blikk.Dr. Life--Gáspár Győzőnek hétórás műtéte volthttp://www.life.hu/drlife/20180718-gaspar-gyozonek-hetoras-mutete-volt.htmlKomoly beavatkozáson esett át Gáspár Győző. A részeltekről felesége, Gáspár Bea beszélt videójában. Dr. Life--Íme, az inzulinrezisztencia öt tünetehttp://www.life.hu/drlife/20180718-ime-az-inzulinrezisztencia-ot-tunete.htmlAz inzulinrezisztencia nem játék, ezért fontos tudnunk, hogy milyen jelei vannak ennek a betegségnek. Íme, az öt leggyakoribb. Dr. Life--Melegben ivott jéghideg vizet egy férfi, összeesetthttp://www.life.hu/drlife/20180718-melegben-ivott-jeghideg-vizet-egy-ferfi-osszeesett.htmlAdam Schaub 37 fokos melegben dolgozott, amikor beült a légkondicionált teherautóba, majd megivott 2 üveg jéghideg vizet. Ezután összesett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.