Smaltig Dalma baleset autó Feleségek luxuskivitelben kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma kórházból tett közzé képet közösségi oldalán. Mint kiderült: áthajtott egy autó a lábán.

Nemrégiben hozta világra második gyermekét a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma. Most azonban úgy tűnik, nehezebb lesz számára az anyai feladatok ellátása, hiszen balesetet szenvedett.

"Amikor áthajtanak az ember lábán kocsival" - írta Insta-storyjába feltöltött fotójához a luxusfeleség. Kórházba kellett mennie, sérülése igen fájdalmas lehet. Remélhetőleg nem történt komolyabb probléma.

Smaltig Dalma a kórházból posztolt Forrás: Instagram/Smaltig Dalma

Nem valami szép a sérült lábfej Forrás: Instagram/Smaltig Dalma

Megszólalt műtétje után Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180723-megszolalt-mutetje-utan-szekhelyi-jozsef-rak.htmlA tüdőrákkal küzdő Székhelyi József elárulta, túlvan a műtéten: az operáció jól sikerült, minden remény megvan a felépülésre. Dr. Life--Hormonális betegségek állhatnak a fogyási képtelenség hátterébenhttp://www.life.hu/drlife/20180722-hormonalis-betegsegek-allhatnak-a-fogyas-keptelenseg-hattereben.htmlKevés dühítőbb dolog van annál, mint amikor életmódot váltottál, egészségesen táplálkozol, és nap mint nap ott vagy az edzőteremben is, mégsem mozdulnak a kilók. Egy darabig hitegetheted magadat azzal, hogy az izom nehezebb mint a zsír és azért stagnál a mérleg nyelve. Ez egy bizonyos fokig igaz is, de azt jó, ha tudod, egy-két kiló izom is komoly munkával alakul ki. Ráadásul, ha centiben sincs változás, a legjobb, ha utána jársz, mi a gond. A fogyási képtelenség vagy nehézség mögött komoly hormonális problémák állhatnak. Dr. LifeOrigoSzakértő figyelmeztet: hajtsd le a WC tetejét lehúzás előtthttp://www.life.hu/drlife/20180722-szakerto-figyelmeztet-hajtsd-le-a-wc-tetejet-lehuzas-elott.htmlSzakértő elárulta, nagy hibát követünk el akkor, ha azelőtt húzzuk le a WC-t, hogy a fedelét lehajtottuk volna. Dr. Life--Jótékony hatású lehet napi egy sörhttp://www.life.hu/drlife/20180722-jotekony-hatasu-lehet-napi-egy-sor-fontos-a-mertek.htmlAzt, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztás káros, mindenki tudja. Azt azonban, hogy a teljes absztinencia vagy a mértékletes "ivás" az egészségesebb-e folyton kutatják. Most éppen arról lehet olvasni, hogy napi egy sör kifejezetten egészséges. Dr. LifeOrigoRosszul lett a 193. balatonfüredi Anna-bál egyik vendégehttp://www.life.hu/drlife/20180721-rosszul-lett-a-193-balatonfuredi-annabal-egyik-vendege.htmlSzombaton rendezték meg a 193. balatonfüredi Anna-bált, ahol 500 vendég jelent meg, közöttük a város vezetése, neves közéleti személyek, valamint ismert emberek. A lányok - mint mindig - gyönyörűek voltak - a rendezvényről, amelyen a Life.hu riportere részt vett, később videót is mutatunk. Dr. Life--Nagyobb eséllyel halnak meg azok a rákbetegek, akik alternatív gyógymódokat is alkalmaznakhttp://www.life.hu/drlife/20180721-nagyobb-esellyel-halnak-meg-azok-a-rakbetegek-akik-alternativ-gyogymodokat-is-alkalmaznak.htmlA Yale Egyetem kutatása kiderítette, hogy azok a rákbetegek kétszer nagyobb eséllyel vesztik életüket, akik kiegészítésként alternatív gyógymódokat is alkalmaznak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.