Szűcs Adriána, a Miss Balaton indulója rákos: mindkét mellét el kell távolítani

Forrás: Instagram/Szűcs Adriána -
mellrák Miss Balaton Szűcs Adriána rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan Szűcs Adriána nem jutott be a Miss Balaton legszebb tizenekettője közé, büszke lehet magára, és mások is rá: kemoterápiás kezelése mellett indult a szépségversenyen. 

Szűcs Adriána a kemoterápiás kezelése alatt is szépségversenyekre jár, nemrég a Miss Balatonra is jelentkezett. Ugyan nem jutott be a legszebb tizenkettőbe, az biztos, hogy sokak előtt állhat példaként kitartásával és élni akarásával.

Szűcs Adriána mosolyog a kezelések alatt is Forrás: Instagram/Szűcs Adriána

Adriána nagymamája is rákban hunyt el, ezért a modell folyamatosan tartott önvizsgálatot, így vette észre a csomót. A vizsgálatok során kiderült, hogy agresszív rosszindulatú daganattal állnak szembe, így megkezdődött a kemoterápiás kezelése. Bár jól reagált a terápiára, így is el kell távolíttatnia melleit.

a jobb oldali mellemet is le kell venni,

Story Magazinnal

Adriana. (@adrianaszucs) által megosztott bejegyzés,

Ugyan ma már képes erről az egész tortúráról beszélni, az elején ő is összeomlott.

Egy napig csak kiabáltam, csapkodtam, ordítottam, bőgtem,

Adriana. (@adrianaszucs) által megosztott bejegyzés,

Sir Anthony Hopkins alkoholproblémáiról vallott egyetemistáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sir-anthony-hopkins-alkoholproblemairol-vallott-egyetemistaknak.htmlAz Oscar-díjas színész 500 egyetemista előtt vallott őszintén alkoholproblémáiról és arról, milyen hatással volt ez a korai karrierjére. TV + Sztárok--Baukó Éva öt éve tiszta - egykori függőségéről mesélt a volt villalakóhttp://www.life.hu/drlife/20180727-bauko-eva-ot-eve-tiszta-egykori-fuggosegerol-meselt-a-volt-villalako.htmlBaukó Éva 5 éve tiszta - azóta nem iszik alkoholt és gyógyszereket sem szed. Régi időszakáról mesélt.Dr. Life--Kayla Hansen belülről ég: ritka rendellenesség miatt óriási fájdalma vanhttp://www.life.hu/drlife/20180726-kayla-hansen-belulrol-eg-ritka-rendellenesseg-miatt-oriasi-fajdalma-van.htmlSzörnyű rendellenesség teszi pokollá a 29 éves Kayla Hansen életét, ami miatt állandó, pokoli fájdalmat érez. Dr. Life--Minden ötödik magyar iszik sört annak egészségügyi hatásai miatthttp://www.life.hu/drlife/20180726-minden-otodik-magyar-iszik-sort-annak-egeszsegugyi-hatasai-miatt.htmlSokan tisztában vannak a sör legalapvetőbb egészségügyi hatásaival, de ezeken túl is vannak pozitív következményei a sörfogyasztásnak! Dr. LifeOrigoA saját kertjében szülte meg gyerekét a nő: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180726-a-sajat-kertjeben-szulte-meg-gyereket-a-no.htmlEgy német nő a saját kertjében, külső segítség nélkül szülte meg gyermekét. A szülés folyamatát videóra is vette. Dr. LifeOrigoKulka János logopédusával mesélt a stroke utáni beszédtanulásrólhttp://www.life.hu/drlife/20180725-kulka-janos-logopedusaval-meselt-a-stroke-utani-beszedtanulasrol.htmlKét évvel ezelőtt kapott stroke-ot Kulka János, aki sokáig beszélni sem tudott, hiszen afáziás. Most a Klubrádióban mesélt Varga Sarolta klinikai logopédussal a felépülés folyamatáról. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.