Fogkrémet ajánl a blogger mellnagyobbításra, nem szabad bedőlni

Forrás: Shutterstock -
mell uborka mellnagyobbítás blogger fogkrém vazelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joghurt, uborka, vazelin, fogkrém - többek között ezeket az összetevőket keveri össze egy blogger, a melleire keni, és azt állítja, hogy ettől nagyobbak lesznek. Vigyázat, nem szabad bedőlni!

Már ránézésre sem kecsegtet túl sok jóval az a keverék, amelyet Naturalbeauty556 blogger állított össze. Az elegy többek között joghurtot, uborkát, vazelint és fogkrémet is tartalmaz. Azt állítja, hogy a melleire kenve sokkal nagyobbak lesznek tőle már néhány napon belül.

Nehéz elhinni, hogy ez beválik, bár többen beszámoltak róla, hogy úgy érzik, tényleg hatásos volt. A Metro cikke szerint azonban ez azért lehet, mert a fogkrém szárítja a bőrt. Amikor pedig száraz a bőrünk, összehúzódik, emiatt feszítő érzést érzünk, így könnyű azt hinni, hogy valóban dúsabb keblekkel rendelkezünk.

Schobert Norbi: "Minden harmadik magyar elhízott"http://www.life.hu/drlife/20180804-schobert-norbi-minden-harmadik-magyar-elhizott.htmlA szükségesnél sokkal több szénhidrátot eszünk, elhízottak vagyunk vagy legalábbis túlsúlyosak - állítja Schobert Norbi. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoBevonul az elvonóra Demi Lovatohttp://www.life.hu/drlife/20180803-bevonul-az-elvonora-demi-lovato-fuggoseg.htmlDemi Lovato a kórházi ágyán eldöntötte, ha kiengedik a kórházból, azonnal bevonul az elvonóra. Minél hamarabb szeretne megszabadulni kábítószerfüggőségétől és lelki problémáitól. Dr. Life--38 kilósra dagadt a férfi heréje (18+)http://www.life.hu/drlife/20180803-38-kilosra-dagadt-a-ferfi-hereje.htmlEgy durva betegség miatt 38 kilósra dagadt egy férfi heréje. Dr. LifeOrigoTüdőtranszplantáción esett át Niki Laudahttp://www.life.hu/drlife/20180803-tudotranszplantacion-esett-at-niki-lauda-becs.htmlTüdőtranszplantáción esett át Bécsben Niki Lauda. A műtét a hírek szerint jól sikerült, de a család nem adott ki bővebb tájékoztatást. Dr. Life--Ezek segíthetnek a migrén megszüntetésébenhttp://www.life.hu/drlife/20180802-ezek-segithetnek-a-migren-megszunteteseben.htmlA gyötrő migrén megkeserítheti az életedet, de íme néhány módszer, amivel enyhítheted a fejfájást gyógyszerek nélkül. Dr. LifeThinkstockKomoly mentális problémákkal küzd Alekoszhttp://www.life.hu/drlife/20180802-komoly-mentalis-problemakkal-kuzd-alekosz-szemelyisegzavar.htmlKiderült: komoly mentális problémákkal küzd Alekosz. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.