Otthonában érte baleset R. Kárpáti Pétert

Fotó: Bielik István - Origo -
otthon baleset Barátok közt kórház R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában szenvedett balesetet R. Kárpáti Péter: a színész elcsúszott és ennek következtében leszakadt egy izom a vállában.

Megdöbbentő baleset érte R. Kárpáti Pétert: a színész otthonában esett hatalmasat, amelynek következtében a sürgősségin kötött ki.

Az otthonomban történt a baleset, amikor a családdal éppen bodzaszörpkészítésben voltam. Rohantam a konyhában egy tál vízzel, mikor kiömlött, én megcsúsztam és szerencsétlenül a vállamra érkeztem. A párom azonnal bevitt a balesetibe majd elküldtek CT-re, ahol kiderült: leszakadt egy izom a vállamban. A súlyos fájdalmak már elmúltak, de még mindig sok kellemetlenséggel jár" – nyilatkozta a Borsnak, majd hozzátette, még hetekig fel lesz kötve a karja, ezért egy tévéműsort is le kellett mondania.

R. Kárpáti Pétert baleset érte Fotó: Bielik István - Origo
Felébresztették a mesterséges kómából Niki Laudáthttp://www.life.hu/drlife/20180806-felebresztettek-a-mesterseges-komabol-niki-laudat-tudotranszplantacio.htmlHa nem jelentkeznek komplikációk, újra normális életet élhet a nemrég tüdőtranszplantáción átesett Niki Lauda. Dr. Life--Fogkrémet ajánl a blogger mellnagyobbításra, nem szabad bedőlnihttp://www.life.hu/drlife/20180804-fogkremet-ajanl-a-blogger-mellnagyobbitasra-nem-szabad-bedolni.htmlJoghurt, uborka, vazelin, fogkrém - többek között ezeket az összetevőket keveri össze egy blogger, a melleire keni, és azt állítja, hogy ettől nagyobbak lesznek. Vigyázat, nem szabad bedőlni! Dr. LifeOrigoEgyes kutatások szerint a késős emberek egészségesebbekhttp://www.life.hu/drlife/20180804-egyes-kutatasok-szerint-a-kesos-emberek-egeszsegesebbek.htmlMindenkinek van olyan ismerőse, barátja, aki rendszeresen várakoztatja meg akár órákkal is. Ám talán éppen ők csinálják jól. Egyes kutatások most kimutatták, hogy talán egészségesebbek azok, akik mindig késnek. Dr. Life--Válságos állapotban van a gyenesdiási villámcsapás negyedik sérültjehttp://www.life.hu/drlife/20180804-valsagos-allapotban-van-a-gyenesdiasi-villamcsapas-negyedik-serultj.htmlVálságos állapotban van a pénteki, gyenesdiási villámcsapás negyedik sérültje - közölte a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház az MTI megkeresésére szombaton.Dr. LifeOrigoErenumab: az új gyógyszer, ami megoldást jelenthez a migrénrehttp://www.life.hu/drlife/20180801-erenumab-az-uj-gyogyszer-ami-megoldast-jelenthez-a-migrenre.htmlCsak Nagy-Britanniában 600 ezer ember életét keresíti meg a migrén. Az orvosok értetlenül állnak az előtt, hogy pontosan mi okozza, így gyógymód sincs rá, csak enyhíteni tudják a tüneteket. Most azonban egy új gyógyszer, az Erenumab megoldást jelenthet a problémára. Dr. LifeThinkstockKutatók megtalálhatták a hasnyálmirigyrák ellenszeréthttp://www.life.hu/drlife/20180801-kutatok-megtalalhattak-a-hasnyalmirigyrak-ellenszeret-gyogyszer.htmlOlyan gyógyszert fejleszthettek ki a szakemberek, amely hatásos lehet a hasnyálmirigyrák ellen. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.