Beyoncé sürgősségi császármetszéssel hozta világra ikreit

ikrek császármetszés szülés Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé eddig semmit nem osztott meg ikrei, Rumi és Sir születéséről, de most egy interjúban elárult néhány részletet. Kiderült, hogy sürgősségi császármetszéssel jöttek a kicsik világra. 

Beyoncé tavaly júniusban jelentette be, hogy megszülettek az ikrei: Rumi és Sir. A világrajövetelük körülményeiről azonban csak pletykák keringtek. Az énekesnő azonban az Vogue-nak adott interjújában most beavatott mindenkit a részletekbe. Kiderült, hogy nem volt egyszerű sem a terhessége, sem a szülése. Sürgősségi császármetszéssel jöttek világra az ikrek.

Beyoncé és az ikrei Forrás: Instagram/Beyonce

Az egészségem és a gyerekeim egészsége is veszélyben volt, így sürgősségi császármetszést végeztek."

Büszke vagyok arra, hogy tanúja lehettem az erejének, és annak, hogyan fejlődött férfiként, legjobb barátként és apaként. Akkor túlélési módban voltam, és nem is tudtam felfogni"

Terhességi toxaemia

A terhességi toxaemia a várandósság második felében alakulhat ki, amely vizenyősséggel, magas vérnyomással és fehérjevizeléssel járhat. A súlyosbodása a magzat és az anya életére is veszélyes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.