Kozso néhány évvel ezelőtt agyvérzést kapott, könnyek között mesélt róla

agyvérzés beszéd sírás Kozso énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyvérzést kapott 4 évvel ezelőtt Kozso, újra meg kellett tanulnia beszélni. A zenész hosszú ideje nem beszélt magánéletéről, most könnyek között mesélt. 

"Az volt a legmegdöbbentőbb, hogy a barátok nem maradtak mellettem" - mesélte a Mokkában Kozso, aki 4 évvel ezelőtt kapott agyvérzést, újra meg kellett tanulnia beszélni. Családján kívül senki nem támogatta. Hosszú idő óta most először beszélt magánéletéről.

"Próbáltam eltitkolni, hogy ne tudják meg az emberek, hogy mennyire nagy fájdalom volt, hogy senki nem maradt mellettem" - mondta Kozsó. Mára lezárata a múltat, új életet kezdett. Tavaly igazi barátra is talált.

Boldog párkapcsolatban él, másfél éve vannak együtt párjával, 6 gyermeket szeretnének, bár Kozsonak már unokája is van. Újra összeállt az Ámokfutók, ám most Kozso rockos stílusban énekel majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.