Ezekbe a hibákba eshetnek a középkorúak a mindennapokban

Forrás: Thinkstock -
öregedés fiatalság idős középkorú stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki szeretne fiatalabbnak tűnni, de az idősebb korosztály képviselői gyakran követnek el olyan hibákat, amelyekkel nem hogy éveket faraghatnának le korukból, csak nevetségessé teszik magukat. Nézzük, mire kell vigyázni!

Idősebb korban is fontos, hogy stílusosak legyünk, ugyanakkor az öltözködés során jobb, ha nem erőltetjük azokat a ruhadarabokat, amelyeket a 20 évesek hordanak. Ugyanez vonatkozik a sminkre is, érdemes kissé visszafogottabban festeni az arcunkat, ha nem szeretnénk nevetség tárgyává válni.

A NapiDoktor azt ajánlja, ha bizonytalanok vagyunk abban, hogy mi áll jó nekünk, akkor kérjünk tanácsot szakembertől. Ajánlott új ruhadarabokat is beszerezni, hiszen nem biztos, hogy ami 10 éve divat volt, az most is az. Kérjük ki fodrászunk véleményét is, ha szeretnénk megtalálni a számunkra ideális fazont. Valószínűleg ő megfelelő hajfestéket is tud ajánlani az ősz tincsek eltüntetésére.

Hibák, amiket ne kövess el Forrás: Thinkstock

A legnagyobb hiba, amit az idősebb korosztály képviselői elkövethetnek, ha folyton a fiatalkori önmagukhoz mérik magukat. Nem szabad elkeseredni azon, hogy múlnak az évek, inkább élvezzük a jelen pillanatait.

A középkorúaknak is ugyanannyira érdemes odafigyelniük a rendszeres testmozgásra, mint a fiatalabbaknak. Jóga és gyaloglás mindenképp jót fog tenni az egészségünk megőrzése szempontjából.

Fontos, hogy sokat pihenjünk és éjszakánként kialudjuk magunkat. A fáradtság kiül az arcunkra, ráadásul a munkát is kevésbé fogjuk bírni kialvatlanul.

Látogassuk meg a fogorvosunkat, ilyenkor érdemes fokozottan odafigyelni fogaink egészségére.

Vegyük figyelembe azt is, hogy a mellek ilyenkor már kissé megereszkednek, válasszunk ennek megfelelő melltartót. A szexet sem kell mellőzni, vannak olyanok, akik ebben a korban élvezik a leginkább.

Újra szingli Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-ujra-szingli-arpa-attila-szakitas.htmlA hírek szerint újra szingli Árpa Attila. A jóképű színész két év után szakított párjával. TV + Sztárok--Baukó Éva újabb bikinis fotóval lepte meg követőithttp://www.life.hu/sztarok/20180817-bauko-eva-ujabb-bikinis-fotoval-lepte-meg-kovetoit-facebook.htmlBaukó Éva ismét bikiniben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Meggyilkolták a Britain's Got Talent egykori versenyzőjét, Simone Kerrthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-meggyilkoltak-a-britains-got-talent-egykori-versenyzojet-simone-kerrt.htmlHalálra késelték a 31 éves Simone Kerrt: az énekesnőt augusztus 16-án a lakásában találták holtan. A fiatal nőt a Britain's Got Talentben ismerte meg a világ. A gyilkosság elkövetőjét elfogták, aki valószínűleg egy 40 éves férfi. TV + SztárokThinkstockElkezdődött a ValóVilág9 castingjahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-folyik-az-rtl-klub-valovilag9-castingja-vv-soma-es-vv-zsolti-is-ott-jartak.htmlHamarosan indul ugyanis a ValóVilág 9. évada, amelybe már válogatják a szereplőgárdát. TV + Sztárok--Meghalt Neszmélyi Magdolna színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-meghalt-neszmelyi-magdolna-szineszno-53-eves-volt.htmlElhunyt Neszmélyi Magdolna színésznő, műsorvezető: csupán 53 éves volt. TV + Sztárok--Fehérneműs fotó készült Szilágyi Liliánárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-fehernemus-foto-keszult-szilagyi-lilianarol-uszo.htmlEgy szál bugyiban és melltartóban mutatta meg bájait a szexi magyar úszó, Szilágyi Liliána. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.